משחק חדש בפורום....

אמ... רוסי?

א´ - *רוס ב´ - הורידו בבקשה את ה-) בסוף ו-ג´ - יפית לא, סתם, נזכרתי שבסטאר קרוסדש לאברס אנד אדר סטריינג´רס, הם דיברו על ספרים רוסיים וממש צחקתי, כי בטעות קראתי את זה רוסים... חחחחחח.... מרמז על העתיד לבוא? o_O

../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחח.... (החתימה!!!! שולתת כל כךךךך!!!) וכמובן שאפשר
אנחנו מנהיגות מרד! (חחח... פלשבקים מילדים סורגים) לא, הכוונה, אמ, אנחנו, אמ, מנהיגות... תרבות? *נסקלת* נ.ב - אני הולכת לביצפר. וכי למה אני כותבת בשעה מוקדמת ושכוחת אל זו? עד שאמא שלי תהיה מוכנה להסיע אותי....

Alexis14

New member
נמחק לייייייייייייי!!!../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo113.gif

כתבתי שיר- דין ורורי, ע"פ רומיאו ויוליה של אביב גפן, ונמחקקקקקקקקקקקק ליייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!! אני אנסה לשחזר...

Alexis14

New member
השיר המשוחזר.../images/Emo113.gif

לא זהה למקור, אבל ואט דה האק? הגרסה הזאת היא יותר אנטי-דין, פרו טריסטן רורי ודין (ע"פ ´רומיאו ויוליה´ של אביב גפן) (זמרות ליווי:) רורי ודין היו נפרדים גם אם הם לא היו רבים במכונית כן, כן במכונית כן (רורי:) שתיתי לי בבוקר קפה שחור (דין:) ארזתי עיתונים, קיוויתי שעוד אולי נחזור לא סיפרתי אפילו להורים (רורי:) לא הצלחתי ללמוד, אני על הפנים (זמרות ליווי:) רורי ודין - לא לנצח אז בואו תסגרו עניין לפחות נקבל את טריסטן אז אל תעשו מזה עניין לא לא לא... (דין:) איך בניתי מכונית לכפויית טובה (רורי:) שלושה חודשים, זו הייתה אהבה (דין:) חשפתי את רגשותיי, שמעת את קולי אבל לא החזרת תשובה, כי לא אהבת אותי (זמרות ליווי:) דין ורורי היו נפרדים, גם אם הם לא היו רבים במכונית כן, כן במכונית כן - לא אוהבים (זמרות ליווי:) דין ורורי - לא לנצח אז בואו תסגרו עניין לפחות נקבל את טריסטן אז אל תעשו מזה עניין דין ורורי - לא לנצח אז בואו תסגרו עניין תהיה נשיקה עם טריסטן אז דינ´וש- קפוץ מהבניין סוף סוף סוף סוף סוף...

שולתתתתתתתתת!

וואייי! ממש ממש גדול!!! קבלי |צלש| ענקי!!
לא רק שזה שיר מ-ד-ה-י-ם של אביבוש (ה-
) גם המילים ממש יפות! אני אצל חברה שלי עכשיו וקראנו את זה עם המוזיקה! וזה ממש יפההההההה! את מוכשרת בובה!

PURPLE CHICKEN

New member
וואי יפה!!!../images/Emo8.gif

את ממש מוכשרת!!
גם השיר השני יפה!!!
אווו מה שמזכיר לי- אני צריכה לכתוב עוד שיר...
טוב מחר... אולי...
בביצפר אני אנסה לכתוב משהו...

למעלה