משחק חדש בפורום....

KerenWelling

New member
משחק חדש בפורום....

המצאתי משחק.... המשחק דיי קל...אני הוא מצריך הרבה חשיבה ויכולת התאמת מוזיקה לטקסט... תקשיבו... אני התחלתי לכתוב שיר ללהקה של הפורום ("רורי והלחמניות"), וכתבתי בית 1 מהשיר...,כל מה שאתם צריכים לעשות זה להמשיך את השיר...,עכשיו...,הבית הראשון דיבר על הפורום הזה, והבית הבא צריך להתרכז בלהקה שלנו...(למרות שאין לי עדיין שום תפקיד מוגדר שם!), אם בא לכם תעשו כמוני, שבכל בית, תעשו מין רמז כזה למה שצריך להיות בבית הבא (אם אין רמז, אתם צריכים-הבא אחרי- להמשיך באותו הנושא של הבית הקודם...) (או ממש להגיד מה יהיה בבית הבא...), ופשוט תכתבו אותו פה... השיר מבוסס על הלחן של I´m Alive -Celine Dion ..... ועל-פי דברי של מודי בר-און: תבלו! פורום בנות גילמור...או-הו...שולט! כן... כשאתה נכנס אליו, כשאתה כותב הודעה, אתה מרגיש בעננים, אתה בפורום באג! כשאתה קורא הודעות, את מרגיש בעננים כי אתה בפורום באג! או-הוX2.....אה-הא... רורי והלחמניות,

קיחס מה זה בכלל השיר הזה?!!!../images/Emo68.gif

KerenWelling

New member
אתן לא אוהבות את המוזיקה

או את המילים שלי? כי את שניהם אני יכולה לשנות...

Alexis14

New member
שיר חדש ללהקה!../images/Emo113.gif

לא מצאתי מקום אחר לשרשור אליו... קבלו! רורי (ע"פ ´רנה´ של אריאל הורוביץ) ראיתי סדרה אמריקאית, והתאהבתי בשחקנית. כל הלילה חשבתי עליה, גילמורית. למה לא אקח מכנסי עור ואופנוע, אלבש עליי תדמית של Bad Boy, ואסע.... ביומני, אני מסמן ימי הולדת, רורי אהובתי, עדיין לא חושדת, שאני בנחישות של גורל בלתי נמנע, אהפוך לטריסטן החדש, תוך שנייה! חיי השתנו מן הקצה אל הקצה, כי את רורי אני רוצה... חיי השתנו מן הקצה אל הקצה, כי אל הסט, אני יוצא... מישל ממלון העצמאות במבטא עמוס ניכור, דורש שאספר לו על אופן הביקור. "אני הBad Boy החדש", אני עונה, ושום דין או ג´ס לא יפרידו בינינו, מותק! חיי השתנו מן הקצה אל הקצה, כי את רורי אני רוצה... חיי השתנו מן הקצה אל הקצה, כי אל הסט, אני יוצא... דיינר, מדי צ´ילטון, חיוך שמבלבל. מזל שאת האוייב הכרתי עוד מישראל. הנה דין מתקרב, ורורי עו דמעט תחליט, מי בפרק סופונה, יצא מפסיד... חיי השתנו מן הקצה אל הקצה, כי את רורי אני רוצה... חיי השתנו מן הקצה אל הקצה, כי אל הסט, אני יוצא... מדי יום, תקראי לך איזה ספר. אני אתחרה נגד דין בכל תחום. אגור בסטארס הולו, בדירה קטנה, ואת תתבלבטי ביני לבין דין, כל העונה!! חיי השתנו מן הקצה אל הקצה, כי את רורי אני רוצה... חיי השתנו מן הקצה אל הקצה, כי אל הסט, אני יוצא... *********************** מה דעתכם?

../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

*מוחה דמעה (רק אחת?!)* חחחחחחחחחחחחחחחח.... שרתי את זה בקולי קולות (מה זה המושג הזה אניווי) וכל כך צחקתי!!!! איזה מדהייים!!!!!
ועוד
בשביל הרושם.
[ האהוב עליי עד עכשיו!

Alexis14

New member
גמאני אהבתי... *מתחרטת על...../images/Emo113.gif

...שאמרה את זה כי היא נשמעת סנובית*... L
L

לאנה

New member
הוא אחד המשפטים האהובים עלי. ../images/Emo13.gif

הוא היה כתוב פעם התור חתימתי.

mgirl

New member
ג´וליה סטיילס חמודה!

היא שחקנית מצוינת... היא שיחקה בריקוד צמוד ובסרט הזה על הקולג´ שאני לא זוכרת את השם ובשניהם היא הייתה טובה ביותר! (אבל נוח ויילי/ג´ייסון ווילס/מיילו יותר טובים!)

Alexis14

New member
גיליתי!../images/Emo113.gif

גאד, היה לי כרגע בלאק-אאוט, וכתבתי את הכותרת ואני בוהה בה כזה, ו- מה אני אמורה לכתוב עכשיו? אה....| אישלג |... חחח וגיליתי למה כולם אומרים "מה לעזאזל זה מוסים"!!! לאנה- את מרשה לי לאמץ?

לאנה

New member
דההה!

זה כבר הפך לעוד אחד משלאגרי הפורום!,
!, אמצי away...,
. נ.ב למיכי - פתאום נזכרתי בפיקנו!!!, אני הולכת לקרוא אותו היום..., אחחח, נוסטלגיה..., וויש, נורא מתחשק לי לכתוב עוד פיק, לקחנו הפסקה ארוכההה..., אז מה את אומרת *עכשיו?, זה קרה, בסתיו של השנה שעברה, הוא נופל כמו מכה אפורה על העיר, אני זוכר שהיא אמרה, אני זוכר..., אהמ* ?, בא לך לנסטלג? *מהשורש נ.ו.ס.ט.ל.ג.י.ה**
*

כןןןןן!

פתחי שרשורינו בזמנך החופשי
*חושבת על רעיונות o_O טרורי, רוסי, לוקליי או שמא כללי?* נ.ב - יש לי כלב (אמ, אבל, הוא צעצוע, כזה, אה, בובה) שקוראים לו לוק! כלומר, קראתי לו לוק שלשום
)

למעלה