טוב, אני חייב לומר שהפתעתם אותי נורא. חלק מהתשובות שלכן היו די מקוריות והצחיקו אותי נורא
אני קיבלתי כמה מסרים עם ביקורת על אופן הצגת השאלות שלי ולכן היום אחה"צ כשאפתח שרשור שאלות נוסף, אז כל שאלה תיהיה בהודעה נפרדת. ואני אנסח את שאלותיי קצת אחרת. בקיצור, יהיה יותר קל להבין. כרגע אני אענה על השאלות, שיהיה בכיף חבר'ה
ואני חושב שגם על התשובות אענה בכל הודעה נפרדת. תגידו לי מה דעתכם.
לדעתי: כל יום תפתח שרשור,שבתוכו כל שאלה בהודעה נפרדת. והחברה יגידו את הפתרונות בתגובות,אבל בלי כל מיני דיבורים,תכל`ס מה היו עונים וזהו. ואז בסוף היום תכתוב בשרשור את התשובות כמו שעשית ב4 התשובות הראשונות. תודה!
1. שלום, שמי נופר, אני לא יודעת אם הגעתי למקום הנכון... אבל אני אשמח אם תעזור לי.... הבן שלי הקטן שיחק עם המכשיר שלי, ועכשיו כשאני באה להיכנס לגלריה בשביל לשלוח תמונה למישהו, אז אני רואה שנעלמה לי תיקייה שקוראים לה "ווליום לייבל" - איך אני מוצאת אותה ולמה זה נעלם לי? תשובה: [אתם צודקים ששכחתי לציין שמדובר במכשיר נוקיה 6280 ששם התיקייה הזאת נמצאת] , והתשובה היא - שלום נופר, אמרת שהילד שלך שיחק במכשיר ועכשיו התיקייה לא נמצאת, סבבה, אז תסתכלי בבקשה בצד שמאל של המכשיר ותגידי לי אם הכרטיס זיכרון נמצא שם? (נופר בדקה, והופ.... בהחלט הכרטיס זיכרון לא נמצא בתוך המכשיר) - הוסבר לנופר כי התיקייה של הווליום לייבל היא תיקייה של הכרטיס זיכרון, ובעת הוצאה של הכרטיס, התיקיה נעלמת. - נופר אכן מצאה את הכרטיס כבר תוך כדי השיחה איתי מתחת לשולחן בסלון, הכניסה את הכרטיס, והנה התיקייה הופיעה
2. שלום, שמי אלי... אני לא מבין את זה... כבר מהבוקר כל מי שמתקשר אליי אומר לי שאני לא זמין, מה זה זה.. אני כן זמין והמכשיר שלי כאן ליידי דלוק ולא היה שום צלצול.. נמאס לי ממכם כבר... מה עושים? התשובה : שלום אלי, יכולים להיות כמה מיקרים. ראשית, כנראה והפעלת לעצמך הפנית שיחה, זה קורה שלפעמים זה עובר על לא זמין או הפניה לתא קולי. תעשה בבקשה *#21# כדי לדעת אם יש לך הפנית שיחה, במידה וכן אז ביטולה יהיה ע"י #21# וסנד. אם אין לך הפניה, הפיתרון הפשוט שאומרים הרבה נציגים, זה כיבוי והדלקה של המכשיר + הוצאה והכנסה של הסוללה + ריענון קו שאנחנו מבצעים מהמערכת - וזה כי כנראה המכשיר נכנס לעירבול רשתות. [זוכרים שכתבתי על זה לפני איזה כמה חודשים?
3. היי, שמי אורטל, אני מנסה להוציא שיחה ורשום לי "רשת תפוסה" , זה פעם ראשונה קורה לי.. למה זה? תשובה: חד משמעית - "עירבול רשתות" - כיבוי הדלקה של המכשיר וזהו! יש לציין שה"רשת תפוסה" היא הודעת שגיאה שנפוצה יותר במכשירי נוקיה.
4. בואנה... שתיהיו לי בריאים.. שעה עד שאתם עונים. טוב תקשיב, אני באילת עכשיו עם חברים שלי, ופתאום אין לי שיחות יוצאות, מה זה? יש איזה תקליט של ערבושים ברקע... מה נסגר? תשובה: אז ככה , על גבול אילת יש הרבה אתרי קליטה של הרשת הסלולרית הירדנית "ג'אוול" ,וכמעט כל מכשיר שנמצא על "בחירת מפעיל אוטומטית" - מתביית בטעות על הרשת הירדנית בהתקרבותו לקו הגבול. הפיתרון הוא נורא פשוט, להיכנס להגדרות > מצב רשת > ולבחור בבחירת מפעיל ידנית, ולבחור ברשת שלך. בין אם זה סלקום או אורנ'ג או פלאפון. וזה הכל