משחק חדש... באורק.

Sabre Runner

New member
משחק חדש... באורק.

כן, כן. דיברתי עם ביצה והיא מסרה לרשותי את מושכות פורום 'המאורה' של האורק. אז פתחתי שם משחק חדש. בלי לפגוע במשחק ש-Juffowup מריץ כרגע, אם מישהו רוצה להצטרף אז שייגש. אז בלי מרוצללים, בלי עולם פוסט-אפוקליפטי, בלי עידן חלל עם קסם. בהתחלה, שמתי משהו פשוט. עולם פנטזיה חלש עם סיפור שכבר מוכן אצלי מראש. אם זה יעבוד, אולי גם ננסה סופר-גיבורים.
מי שלא יודע איך בדיוק משתמשים בפורום, וגם מי שכן, בבקשה קראו גם את שני פתילי ההכרזה. כדי לקרוא את הטיזר ולהציע דמויות למשחק, רק הכנסו 'למאורה'.

JuffoWup

New member
לא הבנתי כל כך איך נרשמים

מה זה עץ הדמויות? נ.ב לא,לא נפגעתי... האויבים שלכם פשוט יכוונו יותר טוב- זה הכול

Sabre Runner

New member
עץ הדמויות הוא המקום לדמויות.

שם אתה שם את הדמות שלך, תצוגה ראשונה. רק תקרא את שלושת הפתילים העליונים (בשלישי אפשר רק את ההודעה הראשונה) ותמשיך הלאה. אם משהו עדיין לא מובן אז אני אהיה פה מחר אחר הצהריים.

Sabre Runner

New member
טוב, screw that. בואו ננסה משהו אחר

אני רואה, שלמרות שההצעה הקודמת שלי על משחק נוסף בפורום אחר הייתה פופולארית, אין קופצים. נטען שזה בגלל שפנטזיה נמוכה ופשוטה זה גנרי מדי ולא מעניין. אז אני הולך לעשות משהו אחר. חשבתי על משחק אימה בחלל בסגנון הכיף והמוכר של Alien והטורף וכל החברים שלהם. האם יש מעוניינים בזה?

Nihau

New member
Alien- כן, הטורף- לא.

אלא אם ארנולד שוורצנגר מוכן להשתתף בהופעת אורח... לטורף המפלצתי יש אווירה אחרת לגמרי מלנוסע השמיני הגותי

Serpent Axis

New member
גותי? לאו דווקא

לעולם המתואר בסרטים ובקומיקסים יש יותר טון של פּאנק מאשר של גות'. לפעמים שילוב של שניהם, אבל הגות' לא עומד לבד בAlien.

למעלה