לא :) טוב נו.. אני מודה.. זה מאוד קשה! מי האנשים בתמונה? איפה הם נמצאים? מה הם שרים? *אהמ אהמ*
B balush93 New member 3/4/07 #21 לא טוב נו.. אני מודה.. זה מאוד קשה! מי האנשים בתמונה? איפה הם נמצאים? מה הם שרים? *אהמ אהמ*
S simsimit New member 3/4/07 #22 זה לא בארוויזיון?../images/Emo192.gif אלה לא אנחנו, כלומר ישראל, אם זה בארוויזיון..הם שרים את אבנבי אבונא בת או איך שלא כותבים את זה אבל נגיד וצדקתי, איך זה קשור? בטח לא צדקתי
זה לא בארוויזיון?../images/Emo192.gif אלה לא אנחנו, כלומר ישראל, אם זה בארוויזיון..הם שרים את אבנבי אבונא בת או איך שלא כותבים את זה אבל נגיד וצדקתי, איך זה קשור? בטח לא צדקתי
S simsimit New member 3/4/07 #24 היי! בזכותי עלית על זה!../images/Emo192.gif חח, למרות שבחיים לא הייתי חושבת על הללויה..אבל הייתי קרובה XD
היי! בזכותי עלית על זה!../images/Emo192.gif חח, למרות שבחיים לא הייתי חושבת על הללויה..אבל הייתי קרובה XD
B balush93 New member 3/4/07 #27 כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה גאון אני?! לא! אז יאללה, את מעלה תמונה למרות שמישהי העלתה פה?
B balush93 New member 3/4/07 #28 ולמי שלא הבין את הפתרון.. זה תמונה של להקת חלב ודבש באירווזיון, שנת 1979. הם שרו את השיר "הללויה" וניצחו לא שאני יודעת את זה, פשוט בדקתי באינטרנט.
ולמי שלא הבין את הפתרון.. זה תמונה של להקת חלב ודבש באירווזיון, שנת 1979. הם שרו את השיר "הללויה" וניצחו לא שאני יודעת את זה, פשוט בדקתי באינטרנט.