עונה לאח קוראים פלג.ולשתי האחיות קוריאם אדווה ומעיין
ח חלי 66 New member 28/1/06 #41 עונה../images/Emo23.gif לאח קוראים פלג.ולשתי האחיות קוריאם אדווה ומעיין
S shirki love agamush New member 28/1/06 #42 עונה!=] אח 1 ושמו פלג ושתי אחיות בשם מעיין ואדווה... אין לי שאלה מי שרוצה מוזמן לשאול במקומי..=]
ח חלי 66 New member 28/1/06 #43 אין לך שאלה אז אני אשאל חיחיחיחי לפני שאגם הייתי אצל רוברטו היא הייתה צמן קצר בסוכנות אחרת??
ש שיר חולה על אגמי New member 28/1/06 #44 עונהההההההה לאאאא היא לא הייתה בסוכנות אבל היא דיגמנה מגיל 8! שאלה..... כמה שערים היו לאגם עד היום בראש 1??
עונהההההההה לאאאא היא לא הייתה בסוכנות אבל היא דיגמנה מגיל 8! שאלה..... כמה שערים היו לאגם עד היום בראש 1??
א אביחי 33 New member 28/1/06 #45 לי זכור 3../images/Emo9.gif אחד עם נינט ואיתה. אחד עם כותרת "מאגם באהבה" ועוד אחד בגיל די מוקדם שכתוב "אלוהית" אחלה משחק שאלה שלי- מה הדבר הכי נעים שאגם אוהבת
לי זכור 3../images/Emo9.gif אחד עם נינט ואיתה. אחד עם כותרת "מאגם באהבה" ועוד אחד בגיל די מוקדם שכתוב "אלוהית" אחלה משחק שאלה שלי- מה הדבר הכי נעים שאגם אוהבת
ה הדסי מתה על אגמי New member 28/1/06 #46 נעים../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif לקרוא ספרים לויודעת אני יודעת על תחביבים שלה מזאת אומרת נעים .. והשאלה שלי : מה אגם מסוגלת לעשות על הבוקר (כולם ידעו )
נעים../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif לקרוא ספרים לויודעת אני יודעת על תחביבים שלה מזאת אומרת נעים .. והשאלה שלי : מה אגם מסוגלת לעשות על הבוקר (כולם ידעו )
ש שיר חולה על אגמי New member 28/1/06 #47 עונההההההה קודם כל לאגם היו 5 שערים בראש אחד.. כל מה שאביחי אמר וגם אחד עם לוסי דובינצ'יק ואחד עם רן דנקר והדסוש לא הבנתי את השאלה שלךך איזה בושם אגם אוהבת?
עונההההההה קודם כל לאגם היו 5 שערים בראש אחד.. כל מה שאביחי אמר וגם אחד עם לוסי דובינצ'יק ואחד עם רן דנקר והדסוש לא הבנתי את השאלה שלךך איזה בושם אגם אוהבת?
ה הדסי מתה על אגמי New member 28/1/06 #49 היפנוטיק../images/Emo3.gif (איך שכותבים) וגם משו ......גוואנה אני לא זוכרת בדיוק את השם.. והשאלה שלי היתה מה אגם מסוגלת לעשות שהיא קמה בבוקר לאכול סטייק עוד שאלה: מה משותף לכל החברים של אגם
היפנוטיק../images/Emo3.gif (איך שכותבים) וגם משו ......גוואנה אני לא זוכרת בדיוק את השם.. והשאלה שלי היתה מה אגם מסוגלת לעשות שהיא קמה בבוקר לאכול סטייק עוד שאלה: מה משותף לכל החברים של אגם
א אביחי 33 New member 28/1/06 #48 ל=א נ=כ=ו=ן../images/Emo70.gif ששואלים אותה מה שלומך ובאמת מתכוונים לזה
ה הדסי מתה על אגמי New member 28/1/06 #50 ../images/Emo12.gif../images/Emo26.gif זה מה נעים לה ששואלים אותה.. אתה אמרת רק מה נעים.. מאיפה לי לדעת מה נעים יש מלאנוטה של דברים אתה צריך להיות יותר ספציפי*מע*
../images/Emo12.gif../images/Emo26.gif זה מה נעים לה ששואלים אותה.. אתה אמרת רק מה נעים.. מאיפה לי לדעת מה נעים יש מלאנוטה של דברים אתה צריך להיות יותר ספציפי*מע*
ש שיר חולה על אגמי New member 28/1/06 #53 אההה עכשיו ניזכרתייי פשוט לא הבנתי את השאלה שלך השאלה.... איזה חיה אגם הייתה רוצה להיות?(אם היא הייתה חיה)
אההה עכשיו ניזכרתייי פשוט לא הבנתי את השאלה שלך השאלה.... איזה חיה אגם הייתה רוצה להיות?(אם היא הייתה חיה)
ה הדסי מתה על אגמי New member 28/1/06 #54 נמלה../images/Emo3.gif דיי לשאול שאלות מראיון של יאיר לפיד .. מה יוני עשה לאגם ביום הולדת ה18
ש שיר חולה על אגמי New member 28/1/06 #55 חחחחחחחחחחחחח הוא בא איתה לטיזה לחו"ל... על זה את מדברת?? ששניה לפני שהמטוס המריא היא התקשרה אליו ואז הם ניתקו את השיחה והוא בא מאחוריה ואמר להה יש מקום לידךךךךך?? שאלה...... כמה זמן יוני ואגם ביחדדדד?
חחחחחחחחחחחחח הוא בא איתה לטיזה לחו"ל... על זה את מדברת?? ששניה לפני שהמטוס המריא היא התקשרה אליו ואז הם ניתקו את השיחה והוא בא מאחוריה ואמר להה יש מקום לידךךךךך?? שאלה...... כמה זמן יוני ואגם ביחדדדד?
ה הדסי מתה על אגמי New member 28/1/06 #56 עוד מעט 11 חודשים../images/Emo12.gif ולא.. התשובה הנכונה זה. .זה ביומהולדת 18 הוא לקח אותה לטיסה בשמי הארץ .. איך קוראים לבן של בת דודה של אגם ?
עוד מעט 11 חודשים../images/Emo12.gif ולא.. התשובה הנכונה זה. .זה ביומהולדת 18 הוא לקח אותה לטיסה בשמי הארץ .. איך קוראים לבן של בת דודה של אגם ?
ש שיר חולה על אגמי New member 28/1/06 #57 חחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif טובל.... בכוונה שאלת נכוןן..?? שאלההה... מה החלום המטורף של אגם??
ח חלי 66 New member 28/1/06 #60 עולהה מזתומרת איזה מושג? מה השם שלו? אם כן רמת צבי ויש לה פרות כלב חתול(יש עוד לא זוכרת )