יש מפתח איפה ,,,,, הארון משקאות בין העצים
3 3שרונית New member 14/6/06 #21 אבל זה לא המפתח לארון המשקאות ואיפה יש קש? ואיך מדליקיפ אור בארון???
מ מקס6 New member 14/6/06 #24 לא ,,אבל בחדר שינה יש דלת,,, בצד שמאל שניכנסים יש חושך יש בצד ימין לפיד ובצד שמאל קצת פנימה עוד לפיד מדליקים אותם עם המצית יש פתח בתקרה ,,לא הצלחתי לפתוח
לא ,,אבל בחדר שינה יש דלת,,, בצד שמאל שניכנסים יש חושך יש בצד ימין לפיד ובצד שמאל קצת פנימה עוד לפיד מדליקים אותם עם המצית יש פתח בתקרה ,,לא הצלחתי לפתוח
3 3שרונית New member 14/6/06 #25 אני מנסה, אבל הכל חשוך, איך מדליקים את הלפיד?????????? ומאיפה יש לכם קש?????????
3 3שרונית New member 14/6/06 #29 אוקי נכנסתי לארון, והדלקתי אבל המפתח לא מתאים ...מקססססס קשששששששששש איפה??????????
מ מקס6 New member 14/6/06 #40 שאתרוצה שיסבירו לך,,,,, את מנדנדת ,,,אז ברגע שאת עולה על משהו שתפי אותנו איזה חדר ,,ולא סתם מצאתי ,,,,,אז איפה תסבירי
שאתרוצה שיסבירו לך,,,,, את מנדנדת ,,,אז ברגע שאת עולה על משהו שתפי אותנו איזה חדר ,,ולא סתם מצאתי ,,,,,אז איפה תסבירי
3 3שרונית New member 14/6/06 #42 יו , למה ככה, אני מההתלהבות ישר משתפת......... בין המקלחת לחדר שינה, על הקיר תלויה ארונית...צריך להקליק עליה..אבל אין לי את הסיסמא....
יו , למה ככה, אני מההתלהבות ישר משתפת......... בין המקלחת לחדר שינה, על הקיר תלויה ארונית...צריך להקליק עליה..אבל אין לי את הסיסמא....