משחק חברתי מגניב.

משחק חברתי מגניב.

כתוב שבעה חברי פורום וענה על השאלות. נא להסתכל על השאלות רק אחרי שסיימתם לכתוב את חברי הפורום. תהנו. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. מהו סגנון המוזיקה הכי אהוב על 6? מי הוא האמן הכי אהוב על 5? האם אי פעם פגשת את 7? אם כן,כמה פעמים? תאר את המראה החיצוני של 4..? בן\\בת כמה 6? מתי דיברת פעם אחרונה עם 7? איפה 5 גר\\ה? תן עובדה מעניינת על 1..? מה הצבע האהוב על 6? מה אתה הכי מעריך אצל 3? האם 4 הוא בן או בת? האם ל-5 יש שיער ארוך? מה הדבר שאתה הכי אוהב אצל 6? מהם שלוש התכונות הבולטות ביותר אצל 3..? מה מידת הקרבה שלך למספר1? האם 1 ו-7 מתאימים להיות זוג? האם למספר 6 יש חברה? מהו סגנון הלבוש האופייני למספר 5? האם אתה נפגש עם מספר 4 גם מעבר למפגשי הפורום? האם לדעתך 3 הוא האדם הכי סקסי על עלי האדמות? מה מספר 1 הכי אוהב לעשות? מה הצבע האהוב על 2? אתה חושב שמספר 1 ומספר 4 מתאימים מבחינת זוגיות? מה הדבר שלמדת על 2 בחודשיים האחרונים? מה החלום של מספר 1?

טוב אני

חברי פורום וענה על השאלות. נא להסתכל על השאלות רק אחרי שסיימתם לכתוב את חברי הפורום. תהנו. 1.קרני 2.חזקוש 3.אביה 4.ניצן 5.גידי 6.חנג' 7.אמיל מהו סגנון המוזיקה הכי אהוב על 6? אני מניחה שגראנג' מי הוא האמן הכי אהוב על 5? אממ..ten years after..אני חושבת. האם אי פעם פגשת את 7? אם כן,כמה פעמים? אף פעם לא פגשתי אותו. תאר את המראה החיצוני של 4..? שיער ארוך שחור,נמוכה,רזה באופן אנורקטי. בן\\בת כמה 6? וואו ממזמן. היא לא מתחברת למסנג'ר!! *שיעול*..חנג' תתחברי..*שיעול* מתי דיברת פעם אחרונה עם 7? רק בפורום אני מדברת איתו וגם זה לא ממש. איפה 5 גר\\ה? בפתח תקווה. תן עובדה מעניינת על 1..? קשה לכבוש את ליבו מה הצבע האהוב על 6? אמממ ננחש..כחול? מה אתה הכי מעריך אצל 3? יש לה אישיות ייחודית שלא מושפעת והנורמות החברתיות ההרסניות האם 4 הוא בן או בת? נקבה מהמניין האם ל-5 יש שיער ארוך? לא!! אבל הוא יגדל.. נכון גידי? מה הדבר שאתה הכי אוהב אצל 6? שהיא קלילה כזאת. יש לה אופי פלפלי. מהם שלוש התכונות הבולטות ביותר אצל 3..? 1)היא יפייפיה. 2)היא אמיתית 3)היא פיקחית מה מידת הקרבה שלך למספר1? אנחנו ידידים. האם 1 ו-7 מתאימים להיות זוג? הו זה יהיה מאוד מאוד מאוד מעניין. האם למספר 6 יש חברה? לא לפי מה שידוע לי..חנג' את רוצה לספר לי משהו? מהו סגנון הלבוש האופייני למספר 5? חולצות של להקות ומכנסיים קצרים או דגמחים. אני חושבת. האם אתה נפגש עם מספר 4 גם מעבר למפגשי הפורום? לא האם לדעתך 3 הוא האדם הכי סקסי על עלי האדמות? כן כן כן כן כן כן כן!!! אני אוהבת אותך אביה. מה מספר 1 הכי אוהב לעשות? לנגן..לא? מה הצבע האהוב על 2? צהוב..סתם אין לי משוג. אתה חושב שמספר 1 ומספר 4 מתאימים מבחינת זוגיות? אם היא תצליח לכבוש את ליבו...למה לא? מה הדבר שלמדת על 2 בחודשיים האחרונים? שיכולים להיות לו דיעות וטיעונים מרחיקים לכת..לחיוב ולשלילה. מה החלום של מספר 1? לנגן יחד עם פרל ג'אם על אותה במה...נכון? סתם לא יודעת.

hitchhiker218

New member
תודה על המחמאות..חחח

כמובן שכולן שקריות! חחחחח רוני את משהו...

hitchhiker218

New member
אני למדתי 7 שנים ג'יאוג'יצו!

טוב אני לא.... אבל באמת שזה שטויות:) את מותק

Soon Forget

New member
איזה מחמאות רוני../images/Emo6.gif

השיער שלי חום, אפילו נוטה לבהיר, אני מטר 65 שזה לא כזה נמוך לגיל 15 ואני אמנם די רזה אבל לא אנורקטית! נראה לי ששכחת איך אני נראית או משהו.. חחחח

Anuerysm

New member
בחיים לא לבשתי מכנסיים קצרים אבל

את צודקת בקשר לשאר

hitchhiker218

New member
בגלל שארווזיון זה השטן

ואני ממש נבהלתי מהפולנים, אני אענה:) (בגלל שהפורום הזה מוצף באנשים, הייתי ממש צריכה לעשות סינון כבד בין האנשים..חחח) 1.ניצן 2.קרני 3.רוני 4.גידי 5.Jagged chaos 6.מיסטיקנית בגרוש 7.חזקוש(נו כמה החמד הזה באמת בפורום?טוב איתו לפחות דיברתי!) מהו סגנון המוזיקה הכי אהוב על 6?אני מניחה שפרל ג'אם. אליס אין צ'יינס וכדומה.. גראנג'? מי הוא האמן הכי אהוב על 5?פרל ג'אם אולי? אני מנחשת האם אי פעם פגשת את 7? אם כן,כמה פעמים?כן. פעמיים תאר את המראה החיצוני של 4..?קשוח בן\\בת כמה 6?16 נראה לי? מתי דיברת פעם אחרונה עם 7?השבוע איפה 5 גר\\ה? אין לי שמץ תן עובדה מעניינת על 1..? קוראים לה חנן והיא גזעית אש מה הצבע האהוב על 6? לא יודעת מה אתה הכי מעריך אצל 3?הכנות שלה האם 4 הוא בן או בת?שאלה מעניינת.. סתם.. בן האם ל-5 יש שיער ארוך? צבא..לא מה הדבר שאתה הכי אוהב אצל 6?לא יצא לי לאהוב יותר מדי...דברנו מעט מהם שלוש התכונות הבולטות ביותר אצל 3..?צבעונית, כנה ובעלת עומק.. מה מידת הקרבה שלך למספר1?מדובר במשפחה..חח האם 1 ו-7 מתאימים להיות זוג?זה יכול להיות מעניין האם למספר 6 יש חברה?אני מניחה שיש לה הרבה! חחח מהו סגנון הלבוש האופייני למספר 5? מדים האם אתה נפגש עם מספר 4 גם מעבר למפגשי הפורום?חח לא האם לדעתך 3 הוא האדם הכי סקסי על עלי האדמות?חח רוני? לענות על זה?חח מה מספר 1 הכי אוהב לעשות?מתמטיקה מה הצבע האהוב על 2?וואי אין לי מושג אתה חושב שמספר 1 ומספר 4 מתאימים מבחינת זוגיות?
מה הדבר שלמדת על 2 בחודשיים האחרונים?שהוא מעדיף להיות מחוץ לחלומות שלי..חחח מה החלום של מספר 1? שאני אנגן בלהקתה בתור מתופפת תוף המרים!:)

nothingman1

New member
היידה היידה

1. ניצן 2. רוני 3. אביה 4. גידי 5. אמיל 6. חזקוש 7. מתן מהו סגנון המוזיקה הכי אהוב על 6? דיסקו מי הוא האמן הכי אהוב על 5? פרל ג'אם ואלאניס מוריסט האם אי פעם פגשת את 7? אם כן,כמה פעמים? משהו כמו 15-20 פעמים תאר את המראה החיצוני של 4..? שיער קצוץ, גובה 1.70+, ועוד עובדות לא מעניינות בן\\בת כמה 6? 18 וחודש בערך מתי דיברת פעם אחרונה עם 7? בהתכתבות לפני חודש וחצי, בדיבור לפני חודשיים איפה 5 גר\\ה? לא זוכר תן עובדה מעניינת על 1..? היא אוהבת ג'אז מה הצבע האהוב על 6? בטח כסף, בגלל ההתלהבות שלו מכדורי דיסקו מה אתה הכי מעריך אצל 3? את השנאה שלה לגזע האנושי האם 4 הוא בן או בת? בן האם ל-5 יש שיער ארוך? ממש לא (מי אמר שקרבי זה הכי, אחי?) מה הדבר שאתה הכי אוהב אצל 6? שאפשר לדבר איתו שטויות במשך שעות ולהרגיש כאילו זו שיחה נורמלית מהם שלוש התכונות הבולטות ביותר אצל 3..? מחסור בספיראל ארכיטקט שמשפיע על חיי היום-יום שלה, חלומות שלא נאה לדבר עליהם כאן והיא אדם שכיף לדבר איתו מה מידת הקרבה שלך למספר1? תלוי... 1, התחלת לשמוע את פורקיופיין טרי? האם 1 ו-7 מתאימים להיות זוג? לא האם למספר 6 יש חברה? צריכה להיות! מהו סגנון הלבוש האופייני למספר 5? מגפיים, מכנסיים ירוקים, חולצה ירוקה, חגורה ודיסקית האם אתה נפגש עם מספר 4 גם מעבר למפגשי הפורום? מפגשי ה-מה? יש דבר כזה? האם לדעתך 3 הוא האדם הכי סקסי על עלי האדמות? תלוי... 3, שמעת עוד אלבומים של פורקיופיין טרי? מה מספר 1 הכי אוהב לעשות? לייבש אותי במסנג'ר ואז להחזיר לי מסר בתפוז (וגם לנגן בגיטרה בין לבין) מה הצבע האהוב על 2? ניחוש פרוע- ירוק אתה חושב שמספר 1 ומספר 4 מתאימים מבחינת זוגיות? יש מצב מה הדבר שלמדת על 2 בחודשיים האחרונים? שיש לה טעם טוב באוכל מה החלום של מספר 1? שלום עולמי

Soon Forget

New member
חחח מי מייבש?

זה לא אשמת אף אחד.. שני מופיעים-כלא-מחוברים מכורים לעולם לא יצליחו לתקשר כמו שצריך!

Soon Forget

New member
ועוד לא התחלתי לשמוע את פורקיופיין טרי../images/Emo4.gif

התשלח לי שירים? אני עצלנית..

nothingman1

New member
בסוף הכשלתי אותך בפיזיקה ואפילו לא שלחתי

את השירים... לפחות את משהו

אתה אומר לניצן שהיא לא במסנג'ר!!

אבל אתה ידידי אף פעם לא במסנג'ר. תתחבר כבר..
ותודה על המחמאה לגבי האוכל. אני מאוד מאוד אוהבת אוכל סיני!! ויש שתי צבעים שאני הכי אוהבת בעולם-הראשון הוא אדום...הוא מסמל כל הרבה רגשות סוערים. וטורקיז..כי זה צבע נדיר כזה..צבע שמאפיין את הים. ו...אני גם מאוד אוהבת סגול...צבע כזה רגוע ומנלכולי שנדיר למצוא בטבע. וכמובן כתום וצהוב שמסמלים את האש ואת השמש. אבל גם ירוק-צבע הטבע...!! אני אשת טבע.

hitchhiker218

New member
שנאה לגזע האנושי הא?

אתה מכיר אותי... חחחח בוא נעמיד דברים על דיוקם! 1-יש לי מחסור בספיראל ארכיטקט אך ורק בגלל שטרם העברת לרשותי את הדיסק ואתה עוד תעביר!(כל זה יהיה ביום שתקבל את הפרק הראשון של עונה 8 CSI ממני ואת הדיסק של אלסנדרו הזה שנתקע כבר חודשיים על 99.2!!!) 2-החלומות שלי מוזרים ואני מצטערת שנאלצת לקחת בהם חלק. ללא ספק, לא נהנת! 3-תודה רבה גם אתה. 4-שמעתי עוד אלבום של פורקיופיין טרי!Stupid Dream.. ואיבן לס מעולה..

nothingman1

New member
Stupid dream די סתמי

תשמעי את In Absentia ואת Fear of a blank planet (בהנחה שאת Deadwing שמעת, ככה זכור לי) ד"א, שמת לב שמיקאל אקרפלדט מאופת' שר קולות שניים בשירים 1,3,5 ומנגן סולו בשיר 5 של Deadwing?

hitchhiker218

New member
וואי לא שמתי לב

עד עכשיו:-O אהה ואתה יודע שסטיבן ווילסון הולך להפיק את האלבום החדש של אורפנד לנד?

nothingman1

New member
לקולות השניים באמת לא שמים לב כל-כך

אבל הסולו נשמע ממש אקרפלדטי ואפרופו אופת', האלבום החדש מסתובב לו ברחבי הרשת, למרות שהוא יצא רשמית רק בעוד חודש בערך יודע, אני ממש מצפה לזה... אני מאוד מודאג שהם לא יצליחו להתעלות על 'מבול', זה בין האלבומים הכי טובים ששמעתי לפחות מבחינת סאונד הוא יתעלה עליו

למעלה