סמטת הנשיקות כי שם יש את כל הקטעים הרומנטים של כולם... לורנסו עם דלפינה או לורנסו עם פלור?
ט טל 110 New member 10/4/06 #20 סמטת הנשיקות../images/Emo25.gif כי שם יש את כל הקטעים הרומנטים של כולם... לורנסו עם דלפינה או לורנסו עם פלור?
סמטת הנשיקות../images/Emo25.gif כי שם יש את כל הקטעים הרומנטים של כולם... לורנסו עם דלפינה או לורנסו עם פלור?
מ מכושפת בטירוףp3 New member 10/4/06 #23 פרנקו שמתם לב:שפרנקו תמיד כמעט תמיד עם בני דודים שלו-גם בעונה הראשונה.חחח..עם הצועניה-ברח לי השם!!.. ולשאלתי: פלור ב7 בערב או ב-1 בלילה?
פרנקו שמתם לב:שפרנקו תמיד כמעט תמיד עם בני דודים שלו-גם בעונה הראשונה.חחח..עם הצועניה-ברח לי השם!!.. ולשאלתי: פלור ב7 בערב או ב-1 בלילה?
Y yulo New member 10/4/06 #24 7 בערב ב1- יש דברים יותר מענינים..ובזמן ביה"ס זה לא כל כך נוח.. שוקו(לית) עם חלב או עם מים(כמו בסדרה)? *+*שאלה מפגרת בהחלט*+*
7 בערב ב1- יש דברים יותר מענינים..ובזמן ביה"ס זה לא כל כך נוח.. שוקו(לית) עם חלב או עם מים(כמו בסדרה)? *+*שאלה מפגרת בהחלט*+*
S sweet shir New member 10/4/06 #26 ברור שאם חבל! רק אני נגעלת לחלוטין מהשוקו הדוחה שלהם?! מקסימו או פדריקו[ ]? זוהי שאלה הקשה בהחלט!
מ מכושפת בטירוףp3 New member 10/4/06 #25 חלב תשרשרו שוב לפו .. אוקי ולשאלתי מרטין בוגר או לא-בלא הכוונה כמו שהוא היה בעונה הראשונה עם רוסנאבאום.. או בוגר -רודף שמלות.חח.
חלב תשרשרו שוב לפו .. אוקי ולשאלתי מרטין בוגר או לא-בלא הכוונה כמו שהוא היה בעונה הראשונה עם רוסנאבאום.. או בוגר -רודף שמלות.חח.
מ מכושפת בטירוףp3 New member 10/4/06 #28 טוב אני אענה למי שהייתה מעלי אני חושבת שמקס הוא יותר פתוח וזה.. ופדה כמו בול עץ לפעמים-בלי לפגוע!! רוצים עונה 3 או לא?
טוב אני אענה למי שהייתה מעלי אני חושבת שמקס הוא יותר פתוח וזה.. ופדה כמו בול עץ לפעמים-בלי לפגוע!! רוצים עונה 3 או לא?
פ פלורי ברטוטי New member 10/4/06 #31 ../images/Emo27.gif רוצה עונה שלישית ../images/Emo20.gif פלורנסיה או דלפינה
מ מכושפת בטירוףp3 New member 10/4/06 #32 פלור-ברור..חח.. עכשיו שאלה למחשבה..אתם חשובים שלמשל דלפינה אם היא רעה בסדרה היא רעה במציאות? כן או לא?
פלור-ברור..חח.. עכשיו שאלה למחשבה..אתם חשובים שלמשל דלפינה אם היא רעה בסדרה היא רעה במציאות? כן או לא?
נ נועם המתוקה New member 10/4/06 #35 פלומה ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif פורקה או מי וסטידו אסול?
S sweet shir New member 10/4/06 #37 אל קרדיטו פדה עם זקן או בלי זקן? אני אישית מעדיפה שיש לו קצת זיפים
מ מכושפת בטירוףp3 New member 10/4/06 #38 עם קצת קצת זקן! טוב ולשאלתי- סרט פלוריסיינטה או הופעה של פלוריסיינטה?
0 0O נועה 0O New member 10/4/06 #39 ../images/Emo42.gif../images/Emo115.gifהופעה סרט יהיה נחמד אבל זה אין כמו לראיות את השחקנים במציאות הפרצלוונדים (או איך שלא כותבים את זה ) עניים או עשירים?
../images/Emo42.gif../images/Emo115.gifהופעה סרט יהיה נחמד אבל זה אין כמו לראיות את השחקנים במציאות הפרצלוונדים (או איך שלא כותבים את זה ) עניים או עשירים?
מ מכושפת בטירוףp3 New member 10/4/06 #40 באמצע כי הם קצת סנובים לפעמים! ספר פלוריסיינטה או סדרה פלוריסיינטה