משחק - זה או זה !

shaiosh

New member
משחק - זה או זה !

בואו נשחק זה או זה למי שלא יודע - כל אחד כותב שם של דוגמן/ית ועוד שם של דוגמן ודוגמנת ומחליטים מי .. ואז עושים שוב ושוב .. ו.. (אם אפשר, ונגיד שאפשר אני עושה שלשה. ורי שאני מתחילה עם ילדות אבל מה לעשות ..חח.!) מאי פינטו/אופל אריאל/דניאל לוי... אם אתם רוצים תמונות צרפתי קישורים. סורי שאני משגעת אתכם עם הילדות. חח.. !

topagency2

New member
עשינו משחק דומה בפינה ראש בראש

אבל כל תוספת מוסיפה לפורום אני בעד מאי פינטו קודם כל כי היא מדהימה ודבר שני היא משלנו מהפורום!!

yuli17

New member
כולן מדהימות...

אבל אני בוחרת במאי כי היא משלנוווווו והיא מהממת :):):)

mamoshit 19

New member
כולם יפיפיות

אבל אופל ומאי הכי... קראתי לפני כמה זמן כתבה בעיתון על דניאל שלקחו אותה ל 3 עונות לאיזה חברה ושילמו לה משהו כמו 45 אלף דולר..

אממ...../images/Emo13.gif

כל השלוש מתוקות... כל אחת והיחוד שלה... אני בעד מאי ואופל...
אופל אריאל עם יופי מקסים וחמודה להפליא... היא גם הצטלמה בין היתר לקטלוג חדש של בגדי ילדים יחד עם שלי גפני ואון רפאלי המתוק (אח של בר רפאלי!!!)... מצורפת תמונה של שניהם... מאי פינטו המתוקה והיפה... הצטלמה בין היתר לקטלוג של H&O יחד עם גלית גוטמן האחת והיחידה... ב-ה-צ-ל-ח-ה לכל שלוש הדוגמניות המקסימות...

שכחתי לציין...

שרשת אופנת הילדים אליה הצטלמו אופל ואון היא MISH MISH. בקטלוג השתתפו גם 2 הילדים של שלי גפני וגם היא בעצמה... הקטלוג ממש חמוד... צבעוני ומקסים כזה... קבלו קישור לכתבה על און: http://fashion.walla.co.il/?w=/2121/878861

shaiosh

New member
אמ..

זה שאמרתי שאני בעיקרון בעד מאי זה לא ממש ... כי אני חושבת שהיא מדהימה ובאמת . אבל גם אופל יפה וחמודה.. את דניאל . אני לא יודעת .. קיצר לדעתי בעיקרון מאי פינטו המדימה ואופל !

pinki girl1

New member
רק מאי!!

הן באמות יפות.... אבל מאי משלנו ואין מה לעשות! מאי מתים עליך! המון בהצלחה! :)

תוםםםם

New member
אופל מיוצגת בסוכנות "סולו" ?

נכנסתי לאתר שלהם ומצאתי תמונות של הרבה ילדיםן מוכרים... איך זה לא שכרתי את הסוכנות? היא סוכנות מומלצת?

למעלה