אנ'לא מאמינה שלא פתחתם לי שירשור אה.. סושי (אבל בלי דג!) מפרץ האהבה או האח הגדול? XD
J Johnni456 New member 12/9/08 #41 אנ'לא מאמינה שלא פתחתם לי שירשור../images/Emo7.gif../images/Emo79.gif אה.. סושי (אבל בלי דג!) מפרץ האהבה או האח הגדול? XD
אנ'לא מאמינה שלא פתחתם לי שירשור../images/Emo7.gif../images/Emo79.gif אה.. סושי (אבל בלי דג!) מפרץ האהבה או האח הגדול? XD
X xXx Lilo xXx New member 12/9/08 #42 אומגד O_O" לא הסתכלתי בלוח מודעות! ../images/Emo10.gif הכול באשמתי. חכי להפתעה האח הגדול... בו אין פוסטמה עם קול צפצפני XD קלמר עם הרבה תאים או עם תא אחד?
אומגד O_O" לא הסתכלתי בלוח מודעות! ../images/Emo10.gif הכול באשמתי. חכי להפתעה האח הגדול... בו אין פוסטמה עם קול צפצפני XD קלמר עם הרבה תאים או עם תא אחד?
J Johnni456 New member 12/9/08 #43 תא אחד../images/Emo79.gif חחחח אני מגיבה פה כל הודעה שניה אני כזאת חסרת חיים XD המהמ. אנשים שמתחברים למסן כל שניה או אנשים שלא מתחברים למסן בכלל?
תא אחד../images/Emo79.gif חחחח אני מגיבה פה כל הודעה שניה אני כזאת חסרת חיים XD המהמ. אנשים שמתחברים למסן כל שניה או אנשים שלא מתחברים למסן בכלל?
נ נסטי XD New member 12/9/08 #44 שמתחברים כל שניה - אהמאתאהמ זה בסדר, גם לי יש מסן מחורבן... עץ לימון או עץ תפוז? XD
X xXx Lilo xXx New member 14/9/08 #49 עוגיות. וגם תלוי איזה עוגיות XD../images/Emo29.gif המופע של אמנדה או כל זה! (הסדרות שהיו פעם בניק, והחזירו בינתיים רק את אמנדה )
עוגיות. וגם תלוי איזה עוגיות XD../images/Emo29.gif המופע של אמנדה או כל זה! (הסדרות שהיו פעם בניק, והחזירו בינתיים רק את אמנדה )