משחק זה או זה!

4hilla4

New member
משחק זה או זה!

טוב אני מקווה שזה יצפוס.. אני אומרת נגיד מורגן או ריד? אני בחרתי מורגן אז אני כותבת בכותרת מורגן ובתוכן אני כותרת למה בחרתי אותו ועוד שאלה של זה או זה? אוקי כולם רוצים??? טוב אז אני אתחיל... שני פרקי החטיפה של ריד או שני פרקי הייריה באל? [ הפישר קינג ]

TheSegal

New member
פרקי החטיפה של ריד

כי הם היו עשויים טוב יותר, הסיום לא היה מאכזב (לפחות אותי, הסיבה לפסיכופטיות בפרקי הפישר קינג הייתה קצת משעממת), כי סוף סוף ראינו שמי ששיחק בדוסון קריק יכול להפגין כישורי משחק לא רעים בניגוד לאנשים אחרים שהשתתפו שם (אהם *הולמס*). שאלת המאה: ריד לוקח סמים או ריד הילד הטוב ?

7liel7

New member
אוף../images/Emo10.gif

הקדמת אותי...

Anwanis

New member
ריד הילד הטוב

כי יש לי חיבה בלתי מוסברת לחנונים, כי סמים זה רע לאנושות, וריד נעשה מאוד לא נעים מאז...
. מורגן - עם חולצה או בלי חולצה?... סתם, סתם: השאלה האמיתית שלי: אמילי או אל?

Anwanis

New member
אוי, לא ראיתי שליאל ענה גם....

אז אפשר להתעלם מהשאלה שלי ולענות לשלו.

7liel7

New member
פישר קינג

ללא ספק הפישר קינג שולטתתתתת!!!!1111(
) שני הפרקים הכי טובים שהיו בסדרה. כתב החידה בפרקים פשוט הוציא לי את המוח מהמקום! GO כתב חידה! ועכשיו אני- מי יותר חכם: גדעון או ריד???

4hilla4

New member
גדעון

כי תמיד ריד פותר חלקים מהתעלומה אבל את הסוף תמיד גדעון פותר דוגמא- בפרק שחטפו ילד הוא זה שפתר איפה הילד נמצא בסוף... בגלל הטיח שהיה על המטאטא.. אני אשאל את השאלה של עדי... אמילי או אל??

adida33

New member
מורגן

הוא חתיך
אבל הוץ' יותר חכם
גרסיה קרצייה מעצבנת או מצחיקה וחמודה?

4hilla4

New member
מצחיקה וחמודה!!

כאילו דההה!!!
נממממ...--- אשתו של הוצנר או חברה של גדעון???

Anwanis

New member
אשתו של הוצ'נר

כי גם היא הייתה בדוסון קריק, ובכלל לא זכרתי שלגדעון יש חברה...
השיחות של גרסיה ומורגן - לא הולמות או קורעות מצחוק?

גם וגם?

הן מצחיקות,אבל נו,זה לא אמור להיות. אבל הם ידידים,אז פסדר. גרסיה או JJ?

טרודייי

New member
גרסיה

הפרק עם האובססיה לתאומות, או הפרק עם שלושת הבנות שצריכות לבחור מי תמות?

4hilla4

New member
הפרק עם האובססיה לתאומות

כי את הפרק עם ה-3 בנות בכלל לא אהבתי הוא היה מפחיד ברמות והצוות לא עשה כלום כמעט כל הפרק.. אבל הפרק עם האובססיה היה חכם ברמות! [ במיוחד כי אל גילתה את זה שהסטוקר זה מישהו מבפנים..] אז נממ.. הפרק שחטפו את אל ברכבת או הפרק שמורגן היה עצור על רצח??

הפרק שמורגן היה עצור על רצח.

הוא פשוט היה הרבה יותר טוב. אני אמשיך עם זה. הפרק שמורגן היה עצור על רצח או הפרק שאל הייתה חשודה ברצח?

4hilla4

New member
*הפרק שאל היתה חשובה ברצח הוא 22 *

הפישר קינג חלק 2 אבל היא הייתה חשודה ברצח לאיזה 8 דקות אז זה לא ממש נחשב... אבל הפרק עצמו היה הרבה יותר טוב!

GirlAnachronism

New member
הפרק שחטפו את אל

הרבה יותר מותח מאשר "אויאויאוי-הטרדה-מינית" (וסלחו לי.) אמממ, ואו..הפרק עם הפסיכולוג שרוצח משפחות או הפרק עם הרוצח הסדרתי שישב בדיינר ודיבר עם גדעון, נו?

4hilla4

New member
הפרק עם הרוצח הסדרתי

הוא היה טוב....
לפרק סוף העונה- הוא חוזר והורג את החברה של גדעון אז גדעון הולך למצוא אותו והצוות צריך להרכיב לשניהם פורפיל.

למעלה