משחק זהה את הציטוט?

chatenoire

New member
משחק זהה את הציטוט?

ד"ר, הדופק שלו 180 על 90! אנחנו מאבדים פעילות לב! הוא לא נושם, דאמיט, שמישהו יעשה משהו! חדש מפארמונטיפייתון תרופות ותכשירים*! "זהה את הציטוט", המשחק שישיב את הפורום לחיים, אפילו ממצב של מוות מוחי (בחסות האוס MD! האוס MD - חדר ויכוחים הוא בדלת הבאה; כאן זה Abuse). והיום: "Aye, in them days we was glad to have the price of a cup of tea!" הפותר נכונה זכאי להעלות ציטוט משלו.** * נוסו רק על בעלי חיים לא פלאפיים ** אבל עדיף שהוא יהיה ציטוט משל מונטי פייתון.

trillian

New member
הו, כמובן

מה-Four Yorkshiremen sketch. אחד האהובים עליי. אני בוחרת שלא להעלות ציטוט, כי אני אף פעם לא זוכרת ציטוטים מוצלחים ומיוחדים.

dafnaleh

New member
אני אעלה ציטוט, אם כן

I'm afraid I'm not personally qualified to confuse cats, but I can recommend an extremely good service

AnnabeI Lee

New member
Confuse-A-Cat ../images/Emo13.gif

"you have the wrong map here you silly old leg-before-vicket English person."

chatenoire

New member
היטלר מגיע לאנגליה!

לא יודעת איך קוראים למערכון במדויק, אבל נראה לי שזה תיאור מספיק טוב. מה גם שעכשיו שאני בקיאה בסודות הקריקט, אני מבינה מה זה אומר! הציטוט הבא: "This fine, honorable man whose boots you are not worthy to kiss!"

webrain

New member
המערכון במסעדה עם המזלג המלוכלך

"like some1 who attacks you with pointed stick"

הגנה עצמית נגד פירות טריים../images/Emo3.gif

"...Oh oh, no more buttered scones for me, mater. I'm off to play the grand piano"

lernery

New member
נכון, ומה הבעיה -

The Argument Clinic זה כמעט כמו לשאול מאיפה "he's not dead, he's resting"... OK הנה אחד שלי: "Four months later, they started another operation, which they called - `the other operation`"

lernery

New member
נו, תנו עוד משהו

הכרתי את שני הקודמים אבל אני שומר שבת ולא יצא לי לראות אותם בזמן... you were lucky! we were evacuated from *our* hole in the ground

למעלה