~משחק~ וכולם להשתתף!!!

mor kutcher

New member
~משחק~ וכולם להשתתף!!!

אוקיי, זה הולך ככה: אני אומרת שם של סלבריטי כלשהו ושל חבר בקאסט של "שנות ה70", ואתם צריכים לגלות מה הקשר בין שניהם... *לדוגמה*:מה הקשר בין דרו בארימור לאשטון קוצ'ר? דרו שיחקה ב"מלאכיות של צרלי" לצדה של חברתו הנוכחית של אשטון-דמי מור... או לחילופין- דרו שיחקה במלאכיות של צ'רלי, שם שיחקה גם קמרון דיאז, שהיא כרגע חברתו של ג'סטין טימברלייק, שהוא חבר טוב של אשטון... זה ממש קל אז תעשו דברים יותר קשים!!! זה משחק ממש חמוד....אני אתחיל: מה הקשר בין בראד פיט למילה קוניס(ג'קי...)??? תנסו לנחש............ומי שצודק, יביא את השאלה הבאה!

popit

New member
מווררר!!!כמה זמן לא ראיתי אותך!

טוב שבאת...כל הכבוד על היוזמה...אבל אין לי מושג מה הקשר! אבל אני אחשוב...

popit

New member
נראה לי שאני יודעת...

טוב זה בטח לא מה שהתכוונת, אבל זה הדבר היחיד שעלה לי בראש!: מילה שחקה בסרט עם קירסטין דאנסט שנקרא "אהבה לאורך כל הדרך", וקירסטין פעם שחקה עם בראד פיט ב"ראיון עם הערפד" או משהו כזה נראה לי...

mor kutcher

New member
חח היי שרוני!!!

כן הרבה זמן לא הייתי כאן(אהמ אהמ בצפר ארור...)!!! אבל עכשיו אני אשתדל להיות כאן... זה לא הקשר שהתכוונתי אליו, אבל הוא גם נכון... אני חשבתי על משו יותר מסובך: בראד פיט נשוי לג'ניפר אניסטון, ג'ניפר אניסטון שיחקה עם ג'ייק ג'ילנהל ב"בחורה טובה", ג'ייק ג'ילנהל חבר של קירסטן דאנסט, וקירסטן דאנסט חברה טובה של מילה.... תתני אחד חדש!!!

axnholic

New member
ידעתי את זה פשוט לא רציתי לגלות

לא!!!! זה ממש קשה, את בטח מנויה של כל המגזינים בארה"ב אבל פשוטי העם כמוני לא... סה"כ אחלה משחק

Kryptonite

New member
*משפשף את העיניים*../images/Emo168.gif

מור? *מתנפל* ברוכה השוווווווווווווווווווווווווווווווווהההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ^^; בראד פיט ומילה קוניס...? o_O; אה, שאלה טובה. :X

mor kutcher

New member
חחחחחחחחחח איזה חמוד!!!!!!

תודה תודה... וואי איזה מתוקים שאתם זוכרים אותייייייי!!!! כבר הספקתי לראות שהפורום בזעזוע קל ואני אשתדל לעורר אותו.... שמישו ייתן שאלה חדשה!!!

popit

New member
טוב, שאלה דיי קלה...(נראה לי)

מה הקשר בין אשטון קוצ'ר לאמינם? ומישהו אמר מאיפה אני יודעת את כל זה, אז לא, אני לא מנוייה על עיתונים אמריקניים או משהו בסגנון, אני פשוט מכורה לערוץ הבידור!חח...

mor kutcher

New member
גם אני!!!!

חח שרון E זה כמו החמצן שלי... לא יכולה לחיות בלי זה!!!!!! ובקשר לשאלה שלך...אני יודעת(נראה לי..)! אבל אני אתן לאחרים לנחש....

popit

New member
מור, גם את?!

חחח...פשוט ערוץ שווה! את קולטת ששמתי רקע במחשב של ג'וליאנה מחדשות ערוץ הבידור?אבל בצחוק, כמובן...אבל כבר שבוע שלא יצא לי לראות בגלל לחץ...

mor kutcher

New member
אני יודעת!!!!

רואה אותו 24 שעות ביממה!!! ערוץ ענק.... חח איזה שרוטה!!רקע של ג'וליאנה??!? אהבתי...

L i l A L o

New member
אהההההההההה אני יודעתתתתתתת

אשטון היה חבר של בריטאני מרפי והיא שיחקה בסרט "8 מייל" עם אמינם אהההה!! ועכשיו שאלה חדשה.....! אמממ מה הקשר בין דברה אממ נו לא זוכרת איך קוראים לה בקיצר השחקנית שמשחקת את קיטי לדייויד ארקט.

mor kutcher

New member
אני יודעת!(נראה לי)

לפחות זו דרך אחת... דברה(קיטי) שיחקה ב"חברים", שם משחקת קורטני קוקס שנשואה לדייויד ארקט! שאלה הבאה-ואני מזהירה,זה די קשה... מה הקשר בין בן אפלק לאשטון???

mor kutcher

New member
זה באמת נכון אבל...

שוב, חשבתי על משו יותר ארוך: בן יוצא עם ג'ניפר לופז, ג'ניפר לופז יצאה פעם עם פי דידי, ופי דידי חבר טוב של אשטון... תני חדש!!

popit

New member
האם אני רואה נכון?!צחי?!

איפה היית?!ותבדוק את השרשור מתחת...

למעלה