משחק הPICK ONE באתר הNBA

משחק הPICK ONE באתר הNBA

כמו בשנה שעברה, אני מזמין את כולם להשתתף בליגת TAPUZ של הPICK ONE. המשחק משוחק באתר הNBA. בכל יום בוחרים שחקן ומקבלים נקודות לפי הביצועים שלו. סך הנקודות = נקודות +ריבאונדים + אסיסטים. עבור רוקי, הנקודות מוכפלות. מותר לבחור כל שחקן רק פעם אחת בשנה (ולכן אי אפשר לבחור את לברון כל יום). משחק פאנטזי קליל, נחמד ולא מחייב. בואו בהמוניכם. אם הצטרפתם לליגה, אנא סמנו כאן
. לינק לליגה.

../images/Emo45.gifאיזה משחק מגניב!

כל הכבוד עבוד,נראה לי שאני הולך להנות מזה
אגב כמה ימי משחקים יש בשנה? שאדע לחשב פחות או יותר כמה שחקנים יש לי לבחור. והאם זה כולל פלייאוף?(אני מניח שלא...)

ובחירה ראשונה פשוט נוראית: דרו גודן

ידעתי שזה שחקן שבסופו של דבר אבחר בו מתישהו. קיוויתי שדמפייר עדיין פצוע(לא קרה) ושהקו הקדמי של וושינגטון יהיה די רך ומזמין(לא קרה) אני מתחיל את היום הראשון עם פיגור מעצבן ושטותי :\

ובחירה שנייה,אפילו יותר רעה: פצ'רוב

אני חושב שנכנסתי לספר השיאים של המשחק,עם 2 הבחירות הראשונות הרעות ביותר בהיסטוריה. אני חושב שאשנה אסטרטגיה. חשבתי ללכת על סליפרים למשחק,כאלה שאמורים להרוויח מפציעות של אחרים. וביום שאין כאלה,ללכת על באנקר עם ידית חמה. מהיום באמת אלך על דברים קצת יותר בטוחים...

King LBJ

New member
../images/Emo45.gif

חיכיתי שתפתח מחדש את הליגה. זה היה כיף שנה שעברה. פיספסתי את היום הראשון, לא שמתי לב להודעה פה אבל עכשיו אני מצטרף בכל הכוח P:

למעלה