משחק ה- X BOX של BTVS....

WillowFreak

New member
משחק ה- X BOX של BTVS.... ../images/Emo56.gif

טוב קודם כל ראוי לציין אחלה משחק!! פשוט אדיר!! נהניתי מכל רגע בו!! אחלה עלילה (עונות 2-3 ) השלבים במשחק ממש טובים ראו מספר דוגמאות : קרבות בספריה אימונים בספריה קרבות ואימונים בבתי קברות (חשבתם אחרת...
) והדובדבן שבקצפת : אולם ההתעמלות והברונז! שלב בו ספיק הרע(
) חטף את ווילו וזאנדר ובאפי צריכה להציל אותם מידיו L*O*L
בין קטילה לקטילה בזמן הלחימה באפי משחילה את המשפטים הגאוניים שלה. דוגמא: " !! Vampire: I´m gonna kill you slayer " (באפי משפדת אותו) " ... Buffy: ah ah " באפי ממשיכה בדיאלוגים השנונים שלה עם ג´ילס. דוגמא: (ג´ילס מאמן את באפי. הוא עומד על איזושהי מרפסת ) " ... Giles: you should jump from here than break... and jump again then get... " "... Buffy: Eazy for you to say! why dont you get down here and youll do it? " באפי נראית מצויין
ווילו עוד יותר!
זאנדר חמוד ומשעשע כמו תמיד
וספיק... או... ספייק... All big bad ... ואנג´ל.. ממש נעתקה נשמתי ברגע שראיתי אותו !!
בקיצו זה כמו לצפות בפרק של BTVS רק שכאן אתם באפי ואתם מחליטים מה הולך ומה לא !! מומלץ בחום לכל המכורים
יש בו רק בעיה קטנה אחת... למה X BOX
למי בכל יש X BOX
(לא לי...
) מישהו אולי יודע אם יש את המשחק בפליסטישיין או בגרסה למחשב? כי אם לא אז נראה שבלית ברירה אני איאלץ לקנות את ה-X BOX ... מוזרות ומסתוריות דרכיה של המכורה ...

WillowFreak

New member
באפי מדברת צרפתית...

היום צפיתי בפרק של BTVS מדובב לצרפתית (
) L*O*L היה ממש מבדר כל הסקוביז מדברים צרפתית...
אנג´ל ובאפי גם מדברים בצרפתית וגם מצתרפתים...
(עונה שניה) הידעתם
לזאנדר בגירסה הצרפתית קוראים (תחזיקו חזק..
) אלכס
( נסו להגיד את זה במבטא צרפתי..
) קיצור מחריד למדי של שמו המלא (שוב בווווה
) ועוד משהו ממש לא קשור... מישהו שם לב שכבר בפרק הראשון של העונה השנייה הופיעה דמות בשם "טארה"(
) לא טארה שלנו (שלי
ושל
ווילו...) אלא סתם דמות משנית.

WillowFreak

New member
היתה טארה בפרק...

היתה טארה בפרק "When she was bad" בעונה השניה וכמו שכבר צינתי היא היתה סתם דמות משנית ולא חשובה. קוראים לשחקנית תמרה בראון. היא שיחקה גם בעוד פרק ("Bewitched, Bothered and Bewildered") בתור "Frenzied Girl". אין לי מושג מה זה אבל זה מה שהיה כתוב... בכל מקרה אני מעדיפה את טארה שלנו (די ברור אבל ממש רציתי לכתוב את זה..) אגב, מישהו יודע מה קורה עם Buffy World ? כי כבר כמה ימים שהוא לא עולה לי ...

WillowFreak

New member
טארה שלנו......./images/Emo99.gif

שלי
ושל
ווילו Don´t ever forget that !!! נ.ב מצאתי ראיון מזה חמוד ומצחיק עם אמבר (אבל קצת ישן..) בו היא מדברת על הערצתה ל- New kids on the block ולהקות בנים בכלל, מקימה קבוצת תמיכה לשחקנים ללא רשיון נהיגה... ומדברת על מה היתה רוצה שיקרה עם הדמות שלה ועם הסדרה בכלל בעתיד (שימו לב שכל משאלותיה לגבי טארה ולגבי הסדרה התגשמו(
) חוץ מזה שטארה תנגן בתופים...) נקרעתי !!!
..You just gotta love her
עוד משהו על אמבר (אני חיבת להפסיק עם האובססיה הזאת
במחשבה שנייה... לא
) הורדתי מ-imesh ראיון מדהים איתה ועם ניק קוראים לקובץ : Amber Benson - mega con (זה קובץ Audio) נגנבתי...

זוהר פ

New member
משחק וידאו (כלומר מתחבר לטלוויזיה)

ולהחזיק חזק - של מיקרוסופט. החברה שהביאה לנו את מערכת ההפעלה שעושה שמות במחשבים של כולנו. אז תארו לעצמכם כמה טוב היה יכול להיות המשחק אם הוא היה במערכת של נינטנדו או אפילו פלייסטיישן

למעלה