בא לי
A angel 0f r0ck New member 16/4/05 #1 משחק ה-abc אוקי..החלטתי לעלות 4 שירים לשלב הבא ולא 7 כי הייתה איזה בעיה שאין לי כוח לפרט אותה ואני גם לא יכולה להסביר אותה. בקיצור הנה השירים-תחברו אחד: breaking the girl by the way brandy behind the sun
משחק ה-abc אוקי..החלטתי לעלות 4 שירים לשלב הבא ולא 7 כי הייתה איזה בעיה שאין לי כוח לפרט אותה ואני גם לא יכולה להסביר אותה. בקיצור הנה השירים-תחברו אחד: breaking the girl by the way brandy behind the sun
A angel 0f r0ck New member 17/4/05 #19 זה ביו היתר בגלל שכיף להיות פה אין פה זלזול,אין פה התנשאות. יש פה הרגשה כיפית ונעיפה של אהבה ושיתוף פעולה.
זה ביו היתר בגלל שכיף להיות פה אין פה זלזול,אין פה התנשאות. יש פה הרגשה כיפית ונעיפה של אהבה ושיתוף פעולה.
F Funky Mother fucker New member 16/4/05 #5 התלבטות קשה לאללה אני נאלץ להימנע בין ברייקינג דה גרל לביהיינד דה סאן, טוב יוידעים מה לביהיינד דה סאן יש פחות תומכים אז אני אומר. behind the sun
התלבטות קשה לאללה אני נאלץ להימנע בין ברייקינג דה גרל לביהיינד דה סאן, טוב יוידעים מה לביהיינד דה סאן יש פחות תומכים אז אני אומר. behind the sun