משחק ה"דייטים"

yafita 2

New member
סדר התמונות

הסדר זה זה ככה: --------------------------------------------------------------------------------------- קבלת החבילה ממר גורג' | עמידה ליד המעלית | בחדר השינה ליד המטוס| --------------------------------------------------------------------------------------- הקפטן רוקד | קבלת האקדח| עמידה ליד התוכי| --------------------------------------------------------------------------------------- הפלגה למצרים | קבלת הפסל מהמוזיאון | תפיסת הרכבת | --------------------------------------------------------------------------------------- אם משהו לא מובן בסדר של התמונות הן באות באופן אוטומטי אחד אחרי השניה הייתי מצרפת תמונה אבל כבר עברתי את השלב הזה במשחק אם משהו לא מובן פה תשאלו

rinatt1

New member
אני עדיין תקועה בדלת עם הסימנים|עזר

מישהו יכול לעזור... שמתי בריבוע את המים(בצד שמאל) את היהלום(באמצע), את פיסת בד(בחלק התחתון)ואת האש (בצד שמאל). שמתי את היהלום במצח של הפסל, ואת הבטריה בראש... ואני לא מצליחה לפתוח את הדלת אולי חסר לי משהו.... פליזזזזזזזזזזז עזרו לי.. תודה... בלבלית.. לאיפה הגעת כבר???

shaya23

New member
לא שמת את

החיטה!! ליד המים יש חיטה שאפשר לקחת.. ולא לקחת אותה.. תיקחי אותה ואז תשימי את זה שם

rinatt1

New member
טוב אני עכשיו במסדרון עם החיצים הזה

החיצים הזוהרים... מה רוצים שאני יעשה למוניטור.. מה עושים???

rinatt1

New member
../images/Emo2.gif סיימתי סוף סוף../images/Emo178.gif ../images/Emo6.gif

ואווו..זה היה ארוךךךךךךךךךךךך.......... אבל אחלה משחק...ממש טוב... זהו נגמר........ ביי ובהצלחה..

rinatt1

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif תודה לכל מי שעזר במיוחד ל-

בלבלית 1 - תודה לך וכמובן למי שאחראית על התשובות והיא-----shaya23.. תודה.

תעזרו לי פליזזז

אקי אז ככה אני תקועה במוזיאון הזה....אני לא יודעת מה לעשות עשיתי את החיקוי של הפסל מה אני עושה עכשיו??!?! איפה אני מוצאת אקדח?! תעזרו לי!! בבקשהההה

למעלה