נתקעתי בחלק שאני צריכה לעשות משהו לתמונה של הכלב עם מצית אבל אין לי אותו וחזרתי לבית וחיפשתי שם ולא מצאתי איפה הוא יכול להיות או מאיפה אני משיגה אותו מחדש? צירפתי תמונה אם החפצים שיש לי מאיפה שנתקעתי...
ליד הדלת בצד שמאל.. יש תמונה של כלב.. והפנס נמצא באיזור של המוזיאון, בחנות של הצבעים.. את לא צריכה להתחיל מהתחלה.. פשוט תחזרי ותקחי את הדברים. מקווה שעזרתי.. בהצלחה.
הזה שמצאת בחדר שהיה נעול בבניין. איתו את פותחת את הזרנוק הזה שנמצא מחוץ לסוכנות ואז כל המים נשפכים החוצה. את נכנסת לתוך הסוכנות ומנסה לקחת את המטריה שנמצאת על אחד הכיסאות. היא לא נותנת לך כי היא חושבת שאין גשם אז את מדברת איתה שוב ואז היא רואה שיש גשם והיא מביאה לך אותה.
את צריכה לקחת את הפותח של הזרנוק..המברג ואז לצאת מהחנות וללחוץ עם המברג הזה על הזרנוק ויפתחו המים...ואז לחזור לחנות ולדבר שוב עם המוכרת.. ואז היא תסכים לך לקחת את המטריה. ותקחי את המטריה. ותלכי לרכבת..וברגע שאת רואה את הרכבת תלחצי עם המטריה על הרכבת...ואז תתלי עליה.. ועד שיהיה לך סימון של יד ..את לוחצת עליו..ועל החץ בצד שמאל של המסך ויורדת מהרכבת... ומפה למוזיאון...וכו' יש תשובות לכל המשחק...באנגלית... ותעברי על פורם ותמצאי בו הרבה תשובות.. בהצלחה
ואז נפתח לך חלון שהם משוחחים... ואז את שטה עם הסירה... עד הסוףףף וסיימת... תעברי לחלק השני.. רשמתי איך נכנסים אליו ..למעלה איפו שהו...את תמצאי כבר. בהצלחה.
שמתי את הבטריה כמו שהם אמרו, שמתי את המקל והורדתי אותו. עכשיו יש שם תשע מהפעולות שעשיתי ב"הרפתקה" וצריך לסדר אותן בסדר הכרונולוגי. מה לעזאזל עושים שם?!?! אני לא מבינה כלום חחח בבקשה תעזרו לי!