משחק ה"דייטים"

Or LoVe NinEt

New member
איפה יש מנורות?..ואני לא מוצאת

ארון חמשל.. בבקשה אני צריכה עזרה..

rinatt1

New member
../images/Emo140.gifהתחלתי פרק 2...../images/Emo50.gif

יששששששששש הגעתי לפרק השני... מי שלא יודע להיכנס לפרק השני... צריך להיכנס לאתר, ולמטה יש play ללחוץ עליו ואז יש אפשרות לבחור פרק 2 לבחור את המדבר.. אם אין לכם סיסמה כנסו כאורח.

rinatt1

New member
אני בדלת עם הסימנים....../images/Emo53.gif

אני לא מצליחה לפתוח אותה.. עשיתי כל מה שרשום: שמתי את המים, הניר (או מה שזה), את האש- בריבוע עם הסימנים. שמתי את היהלום באמצע ובראש של הפסל, שמתי בטריה..... ומה עכשיו??? רשום שצריך לראות אור משני הילהומים או משהו כזה.. ואז יהיה פנס וצריך לקחת אותו לאש..או את המקל לאש ...אני תקועה... לגמרי. בלבלית איפה את???

בלבלית1

New member
אני בדיוק איפה שאת

ואני לא מצליחה... גם אני שמתי את הכל איפה שצריך. את היהלומים במצח ובאמצע ובטריה.. ואני לא יודעת מה עושים עכשיו, זה פשוט לא פועל. הצלחת משהו?

בלבלית1

New member
אוקיי אני הצלחתי להיכנס ../images/Emo58.gif

תלחצי ותנסי להיכנס למרות שזה נראה כאילו אי אפשר, תנסי בכל זאת. כשאת שם מול הדלת פשוט תלחצי על הדלת, תנסי למצוא מקומות שעליהם את יכולה ללחוץ והקטע עם היהלומים יקרה לבד. אני בחדר החשוך וכתוב בפתרון שצריך להבהיר את המוניטור. זה הכרחי? כי אני לא בדיוק יודעת איך אחר כך מחזירים

rinatt1

New member
בלבלית ...חזרתי... ואני עדיין תקועה

בדלת... לחצתי על הדלת בכל מקום אפשרי.. תסבירי לי מה עשית.. ובקשר לפנס... זה בעצם לפיד שצריך להדליק... איפה את עכשיו?.?

בלבלית1

New member
אני בתוך החדר החשוך

וכתוב בהוראות שצריכים להבהיר את המסך, ואני לא יודעת איך להחזיר את זה אחר כך אז עדיין לא התקדמתי מאז. אני פשוט לחצתי על הדלת אין לי מושג וזה נפתח. את רואה את הדלת עם כל הציורי פרעונים מולך?

rinatt1

New member
היי..איך מבהרים את המסך???

מה עושים פה??? אני בחדר החשוך..זה עם החיצים..

בלבלית1

New member
אני לא הבהרתי

פשוט הלכתי קדימה אני לא יודעת איך מבהירים את המסך חח

rinatt1

New member
גם אני לא..ועברתי את זה כבר../images/Emo51.gif

אני בפרו עכשיו... איפה את???

בלבלית1

New member
אהה נכון יש באתר...

אנחנו מדברים על אותו הדבר? לפרק הראשון קוראים "the city of love" ולשני קוראים "the journey of love"?

בלבלית1

New member
פתאום זה לא עובד לי..

זה לא נכנס עם האימייל והסיסמא שקבעתי... וזה לא שולח ב"שכחתי סיסמא". אם אני אכנס כאורחת זה ישמור?

בלבלית1

New member
אוקיי התחלתי את הפרק השני

ואני בקטע של הנמל תעופה הזה... אומרים לי לקחת כמה דברים אבל הטייס מסתכל אז אני לא יכולה.. מה עושים?

למעלה