משחק ה"דייטים"

בלבלית1

New member
עברתי את זה../images/Emo58.gif

עכשיו אני בקטע ששמתי את היהלום על המצח של הספיניקס.. מה עושים אחרי זה? לא הבנתי בדיוק איך עוברים

yafita 2

New member
שאלה+|ספלויר| לסוף החלק הראשון

נתקעתי בחלק שאני צריכה לעשות משהו לתמונה של הכלב עם מצית אבל אין לי אותו וחזרתי לבית וחיפשתי שם ולא מצאתי איפה הוא יכול להיות או מאיפה אני משיגה אותו מחדש? צירפתי תמונה אם החפצים שיש לי מאיפה שנתקעתי...

Lady in red2

New member
אם אני לא טועה

המצית נמצא בחדר השינה, נראה לי על מכונת השתייה.

yafita 2

New member
לא מצאתי...

עברתי על כול הבית ולא מצאתי, נראה לי ששחכתי אותו שתיקנתי את המעלית...
אז אני צריכה עכשיו להתחיל מחדש? אולי מישהו יכול להביא לי קישור לחלק השני?

rinatt1

New member
הכלב נמצא מחוץ לחנות של החיות..

ליד הדלת בצד שמאל.. יש תמונה של כלב.. והפנס נמצא באיזור של המוזיאון, בחנות של הצבעים.. את לא צריכה להתחיל מהתחלה.. פשוט תחזרי ותקחי את הדברים. מקווה שעזרתי.. בהצלחה.

yafita 2

New member
מצאתי

עברתי את השלב הראשון ועכשיו אני באמצע השלב השני
תודה

בלבלית1

New member
את צריכה לקחת את המברג../images/Emo58.gif

הזה שמצאת בחדר שהיה נעול בבניין. איתו את פותחת את הזרנוק הזה שנמצא מחוץ לסוכנות ואז כל המים נשפכים החוצה. את נכנסת לתוך הסוכנות ומנסה לקחת את המטריה שנמצאת על אחד הכיסאות. היא לא נותנת לך כי היא חושבת שאין גשם אז את מדברת איתה שוב ואז היא רואה שיש גשם והיא מביאה לך אותה.

3has3

New member
אני לא מצליחה לדבר איתה

היא לא מאמינה לי.. נראה לי אני פורשת..

rinatt1

New member
../images/Emo6.gifפתחת את הזרנוק של המים???

את צריכה לקחת את הפותח של הזרנוק..המברג ואז לצאת מהחנות וללחוץ עם המברג הזה על הזרנוק ויפתחו המים...ואז לחזור לחנות ולדבר שוב עם המוכרת.. ואז היא תסכים לך לקחת את המטריה. ותקחי את המטריה. ותלכי לרכבת..וברגע שאת רואה את הרכבת תלחצי עם המטריה על הרכבת...ואז תתלי עליה.. ועד שיהיה לך סימון של יד ..את לוחצת עליו..ועל החץ בצד שמאל של המסך ויורדת מהרכבת... ומפה למוזיאון...וכו' יש תשובות לכל המשחק...באנגלית... ותעברי על פורם ותמצאי בו הרבה תשובות.. בהצלחה

בלבלית1

New member
את לא צריכה לעלות על הסירה הזאת

יש מצד שמאל מין בניין כזה אדום. עליו את צריכה לעלות.

rinatt1

New member
כן. את נכנסת שם

ואז נפתח לך חלון שהם משוחחים... ואז את שטה עם הסירה... עד הסוףףף וסיימת... תעברי לחלק השני.. רשמתי איך נכנסים אליו ..למעלה איפו שהו...את תמצאי כבר. בהצלחה.

בלבלית1

New member
אוקיי יצאתי מהחדר החשוך../images/Emo58.gif

שמתי את הבטריה כמו שהם אמרו, שמתי את המקל והורדתי אותו. עכשיו יש שם תשע מהפעולות שעשיתי ב"הרפתקה" וצריך לסדר אותן בסדר הכרונולוגי. מה לעזאזל עושים שם?!?! אני לא מבינה כלום חחח בבקשה תעזרו לי!

למעלה