משחק ה-א ב

angel 0f r0ck

New member
משחק ה-א ב

אנחנו באות ו... אני מזכירה שחייבים לפרט על כל דבר ואם זה בנאדם אז לשים תמונה! ועוד משהו,רצוי מאוד לפרט יותר על שיר כלשהו ולהסביר עליו יותר למשל על מה הוא מדבר,אם יצא לו קליפ,איך הוא בנוי. לא סתם לכתוב באיזה אלבום הוא ומה האורך שלו..שיהיה יותר מעניין.

RockBoy2

New member
וונס קווין

שיר מספר 16 ב-By The Way אורכו:06:07 עכשיו אני אפרט: לשיר לא יצא קליפ,הוא מדבר עלזה ש"וונס גטס א קווין" הוא בנויי מ-9 בתים שבקלות אפשר לחלק את השיר לשתי מנגינות שונות. החלק הראשון עד בית 4 והחלק השני מבית 5 ועד הסוף. דעה אישית: אני יודע שרובכם לא אוהבים את By The Way גם אני פעם לא אהבתי אבל אחרי ששמעתי את וונס קווין התחלתי לאהוב אותו ולשמוע יותר שירים ממנו. השיר עצמו הוא שיר עם מנגינה יפה והמילים טובות ומתאימות למנגינה. ציון:9/10

genz

New member
ויס וולווט גלאב

שיר מספר 11 באלבום קאליפורניקיישן, האורך שלו הוא 3:45 דקות, הוא אחד השירים האהובים עליי של רד הוט ואין לי מושג על מה הוא מדבר.

idanem

New member
זה אמור להיות ד'יס

this velvet glove לא vis velvet glove אמרתי לך שאתה אומר עם v אפילו כותב ככה...

genz

New member
עידן, תעשה לי טובה.

לא מעניין אותי איך מבטאים את זה. שב בשקט וסתום את הפה. אל תחשיבו את מה שאני כתבתי. בסדר? טוב לך?

idanem

New member
חחח

"ואם אתה רוצה חלומות מהסוג הזה זה קליפורניקציה" תרגום של המשפט: "and if you want these kind of dreams, it's californiacation"

למעלה