משחק התפקידים!

משחק התפקידים!

משחק התפקידים לא זז, הגיע הזמן להזיז אותו!
לא כל הקוסמים והכהנים שרשרו את דמויותיהם לשרשור הקודם! אנחנו עומדים להתחיל סוף כל סוף במשחק ועם לא תשרשרו אותן לשירשור הזה אני יעיף את דמויותיכם מהמשחק! אז במהרה שרשרו לפה את דמיותיכם קוסמים וכהנים. עם לא הבנתם למה זה בשביל שתקבלו קסמים.
שעות המשחק: יש בלאגאן רציני עם שעות המשחק בגלל המספר הרבה\ של השחקנים. אני מבקש שוב שכולם מתי הם לא יכולים לשחק!
כל אחד צריך לשרשר לפה עם מי הוא רוצה לשחק: איתי או עם דר. בתקווה שמשחק התפקידים סוף סופ יתקדם על החתום עידן

NJS

New member
גם אני רוצה

לא עניתם לי אם אני יכול לשחק או לא

midnight dragon

New member
ענו, פשוט לא הקשבת

גם ככה יש יותר מדי שחקנים, אז אי אפשר להוסיף דמויות חדשות.

NJS

New member
אבל

מישהו נראה לי פיזבן אמר שהוא לא יכול אז ביקשתי להחליף אותו ועדיין לא עניתם לי

PYRE

New member
שלי

אני לא יכול בראשון ושלישי ורביעי מ6 עד בכלל........ אני משחק עם דר........... ואני לא קוסם ולא כהן אז אין לי מה לשרשר.......

אממ... אני די עסוק בערבים...

יום ראשון-אני מגיע הביתה בסביבות 2, ואני זז מהבית ב-6 (מתארגן ליציאה יענו)... יום שני-חוזר הביתה בסביבות 3... פנוי עד שאני הולך לישון בעיקרון... שלישי-מגיע ב-2, לא יכול מ-5... (עוד פעם-מתארגן לצאת). רביעי-מגיע ב-3, מתארגן לצאת ב-6... חמישי-מגיע ב-2, פנוי... שישי-אין לי בצפר... מתעורר מאוחר, ללא שעה קבועה... הולך מפה ב-3... יכול בלילה... שבת-קם מוקדם (בית כנסת), אין סיכוי...

NJS

New member
יש לך סתירה

אתה הולך לבית כנסת בשבת בבוקר ויכול בשישי בלילה אהם למה זה לא נשמע לי הגיוני

אני הולך לבית-כנסת כי היתה לי עכשיו

בר-מצווה, אז אני הולך, כמו שאני מניח תפילין כל בוקר... אבל אני עדיין לא שומר שבת...

אני

הכי נוח לי ביום ראשון, אני פנוי כל היום. גם יום שלישי הוא יום נוח למדי. היום הכי פחות נוח הוא יום שני. עדיף, בכל אחד מהימים, בשעות הצהריים עד השעה 5 בערב, אבל לא חייב. אה, ובעוד חודש והלאה אני לא אהיה פנוי כלל...

ועוד ../images/Emo154.gif

כל מי שהחליט לשחק איתי שיגיד עם הור רוצה שיהיה מנהיג בחבורה או לא. ובכלל באם לפי דעתו צריך להיות איזשהוא סדר אנרכי/דמוקרטי/מובן מאילו בדירוג החברתי של חבורתי.

Uzumaki Naruto

New member
אני השהם עדיין?

תגידו לי אם כן או לא, כדי שאני אדע אם לפרסם את השעות שאני יכול בהם.

PYRE

New member
דאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אני לא קוסם ולא כוהן......... חוץ מראשון שלישי ורביעי בין השעות 6 בערב ווהילך אני יכול כמעט תמיד.......... דיף מאוד בשעות הצהרים 3 עד חמש או משהו כזה אני מעדיף עם דר

Uzumaki Naruto

New member
אם אני עדיין הקורבן...

יום ראשון, לא יכול בערב. בכלל מ6 וחצי. יום שני, לא יכול עד חמש וחצי. שלישי, לא יכול עד חמש. רביעי, לא יכול כל הערב משש וחצי חמישי אני יכול כל היום שישי ממש לא שבת מעולה.

למעלה