משחק התמונות

muldercrushed

New member
משחק התמונות

ובינתיים הרעיון שלי: סקאלי לוואייט: "אוקיי, תקשיבי לי ותקשיבי לי טוב.. פעם אחרונה שאני שומעת מהכיוון שלך מילה על הקטלוג של איקאה!!" (לכל המתעניינים, לעניות דעתי הקובעת בענייני הקטלוג של איקאה, סקאלי ומאלדר פרשו מאיקאה ועברו לACEקנה ובנה..)

Gilliana

New member
אבל אבל אבל...

אלו בכלל שתי רשתות שונות במהותן!

Gilliana

New member
הנה שלי...

סקאלי לואייט: "אז מה את גבוהה ממני בראש? אם לא תעזבי את מאלדר חכי תראי איך אני מפרקת'ותך מכות".

hadas 14

New member
אני מאמינה שלקחת השראה

מהפרק Kill Switch או שזה נדמה לי?

E V Tooms

New member
אני די בטוח שזה רק נדמה לך.

מסיבה אחת: הציטוט הנ"ל נלקח מהפרק "Syzygy", שמוצג בתמונה. או ששוב חלמתי?

Gilliana

New member
נראה לי שהדס התכוונה...

להשראה של המשפט שלי - וזה באמת מתבקש כי זה מאד מתאים ל-Kill switch, רק שבמקרה לא חשבתי על זה בכלל (או אולי לא במקרה? כי אני לא מאמינה שיש דבר שנקרא "צירוף מקרים").

aerynsun

New member
היה ענין של גובה בKill switch?

לא זוכרת. אחד הפרקים האוהבים עלי דרך אגב.

Gilliana

New member
נדמה לך ../images/Emo13.gif

לא ראיתי את Kill Switch מאז השידור המקורי שלו (משהו כמו 7 שנים?) כך שבכלל לא חשבתי בכוון.

aerynsun

New member
פעם ראשונה

לא הצחיק אותי איקאה...פעם שניה גם לא. אבל עכשיו קראתי אותי!!!

aerynsun

New member
סגנון סקאלי הערסית

סקאלי: 'סתכלי לי בעיניים או שאני קורעת אותך, אה??? סקאלי מוציאה גרעינים מהכיס של המקטורן ומתחילה לפצח אותם. מסתובבת סביב וואיט וממשיכה... 'כי אני אל תראי אותי ככה, נמוכה אבל חזקה. את יודעת אומרים שלנמוכים יש חוזק. תראי את נפוליון, רוברט דנירו. רוצה עוד דוגמאות. אז תזהרי ממני, אה, יא מלעונה.

muldercrushed

New member
וואו!!!!

אם הייצ רואה אותי עכשיו.. פשוט נשפכתי!!!!!!!! זה כזה סצנה זזווה לביים הרצתי אותה עכשיו בתוך הראש שלי וזה נראה מזה טוב!! נ.ב. לא חשבתי שעוד מישו חוץ ממני מכיר את המילה מלעונה (שלא לדבר על משתמש בה..:))!!! טוב לדעת שאני לא לבד בעולם...

Gilliana

New member
אז למען הפרוטוקול...

נא לרשום בבקשה שגם אני מכירה את המילה, ואפילו משתמשת בה לעיתים קרובות!

muldercrushed

New member
רשמתי לעצמי!!! שכוייעח לכל מי..

שמכיר/משתמש במילה מלעונה!!!! וכל הכבוד לך שהעלת את זה!!!

eve6

New member
אני חוששת שזו אשמתי

אני כל הזמן קוראת לה מלעונה!!! (לאריןסון הכוונה)
(בחיבה כמובן)

למעלה