משחק התמונות חח התאהבתי במשחק!! אני רוצה תמונה של אגם וסמי
א אביחי 33 New member 20/4/05 #2 נראה לי זאתי בסדר../images/Emo9.gif אני רוצה תמונה של אגם מתוך קמפיין סקצ'רס.
י יעל 13 New member 20/4/05 #3 תמונה של אגם עם דמות פוליטיקאית ואי קשההה חחח אביחי וההמצאות שלו....חחח
א אביחי 33 New member 20/4/05 #8 הנה../images/Emo26.gif בואו נפסיק עם אגם שלא יגידו בסוף שיש הפליות בין שחקנים אני רוצה תמונה של יהודה עם חולצה שחורה
הנה../images/Emo26.gif בואו נפסיק עם אגם שלא יגידו בסוף שיש הפליות בין שחקנים אני רוצה תמונה של יהודה עם חולצה שחורה
י יעל 13 New member 20/4/05 #9 אביחי רק בשבילך!יהודה עם חולצה שחור שחורה ואגם ביחד איתו...חחח אני רוצה תמונה של מלי מאקזיט
א אביחי 33 New member 20/4/05 #12 חח תותחית את ../images/Emo59.gif אני רוצה תמונה של אגם עם מלי לוי טיפה קשה אבל לא נורא
פ פלורי2 New member 20/4/05 #11 קח כבר../images/Emo70.gif סתם אביחי... זה שחור נכון או שאותי צריך למתוח במקום את אגם אני רוצה... מירי בוהדנה עם סמי-תמונה נדירה
קח כבר../images/Emo70.gif סתם אביחי... זה שחור נכון או שאותי צריך למתוח במקום את אגם אני רוצה... מירי בוהדנה עם סמי-תמונה נדירה
פ פלורי2 New member 20/4/05 #16 הנההההההההההההההההההההההההההההההההה אממ אני רוצההההההההההההה כמה זמן לא ביקשנו של אוסנת חכים אוסנת חכים מתוך פרק של הסדרה!
הנההההההההההההההההההההההההההההההההה אממ אני רוצההההההההההההה כמה זמן לא ביקשנו של אוסנת חכים אוסנת חכים מתוך פרק של הסדרה!
א אביחי 33 New member 21/4/05 #17 הנה../images/Emo26.gif משהו קשה אני רוצה תמונה של רומריו[זה שאיים על עמי אח של קרן]