אני זה לא כזה מצחיק אבל זה מה שעלה לי לראש לא! לא!! למה מכבי תל אביב היתה צריכה להפסיד לקבוצת הNBA
A aerynsun New member 21/10/05 #17 אני זה לא כזה מצחיק אבל זה מה שעלה לי לראש לא! לא!! למה מכבי תל אביב היתה צריכה להפסיד לקבוצת הNBA
B bezro New member 21/10/05 #20 ניסיון שלי "שיט שוב שחחתי לשלם את שכר הדירה " זה היה אלוב אבל ניסיון ראשון
A aerynsun New member 21/10/05 #22 אני יודעת. ראיתי את שני המשחקים הם שיחקו במשחק השני גם מצויין אבל מג'יק היו גדולים עליהם בכוח פיזי...אז הם לא עמדו בקצב והפסידו
אני יודעת. ראיתי את שני המשחקים הם שיחקו במשחק השני גם מצויין אבל מג'יק היו גדולים עליהם בכוח פיזי...אז הם לא עמדו בקצב והפסידו
G Gilliana New member 21/10/05 #23 ועדיין כל הכבוד למכבי אני חושבת שמול קבוצה כמו אורלנדו להפסיד 14 הפרש זה עדיין מכובד ביותר.
A aerynsun New member 21/10/05 #24 אורלנדו זאת הקבוצה שהם ניצחו ומג'יק זאת הקבוצה שהם הפסידו ב14 הפרש, לא? וכן! מאוד מכובד!!!
G Gilliana New member 21/10/05 #25 Orlando and Magic are the same ../images/Emo13.gif הקבוצה נקראת "אורלנדו מג'יק". מכבי ניצחה את טורונטו.
Orlando and Magic are the same ../images/Emo13.gif הקבוצה נקראת "אורלנדו מג'יק". מכבי ניצחה את טורונטו.