משחק התמונות-2!!

pusher

New member
יאק../images/Emo3.gif :

זה מפרק שבחיים לא ראיתי בגלל ששמעתי את הדבר הבוגדני שמאלדר עושה

אני חייבת להגן עליו

הוא לא בגד הוא רק התנחם בסטוץ חד פעמי בגלל נפשו השבירה והכואבת באותה תקופה.... אבל זה באמת אחלה פרק... מאלדר המתגעגע, אין כמוהו..

pusher

New member
אבל תביני../images/Emo2.gif

מילא,מילא היה עושה את זה פעם אחרת...בכל זאת,עונות ראשונות מאלדר וסקאלי חוגגים עם דייטים
אבל דווקא בזמן שסקאלי איננה?! טוב נו,אני מניחה שאת צודקת....

Gilliana

New member
עובדות החיים, חלק א'

סקאלי ומאלדר לא היו חברים, לא היה ביניהם שום דבר מעבר לשותפות לעבודה ואולי ידידות - אבל בטח ובטח שלא שום דבר רומנטי ועל כן אין כאן, לא היתה ולא תהיה שום בגידה - זו בכלל לא סוגיה. מאלדר וסקאלי בשלב הזה (ועוד הרבה הרבה אחרי כן) היו חופשיים לגמרי להפגש עם מי שרצו.

pusher

New member
בטח שלא../images/Emo11.gif

ןבטח שבטח אחרי מה שעשה לה ב-little green men

pusher

New member
../images/Emo6.gif זה היה מצחיקקק

אבל ממש מעצבן
צחקתי וכעסתי בו זמנית
זה היה מתי שהיא עברה לידו ואמרה לו משהו כמו:"צהריים טובים/בוקר טוב אייגנ'ט מאלדר" והוא התעלם
איזה זבאללהההה!!היא אמנם נמוכה אבל אפשר לראות אותה

לידעתך גברתי

הוא עשה את זה כי עקבו אחריו או האזינו לו, הוא אפילו אמר שזה בשביל בטחונם האישי... הבחור רק דאג לה, זה לא נעשה מתוך רוע או אכזריות.

pusher

New member
../images/Emo6.gif אוי?באמת?

טוב,פעם לא היה לי כוח להבין מה הם אומרים באנגלית
בכל מקרה,תודה שהבהרת הכל,והבהרת הרבה

pusher

New member
אהמ..

בינלאומית
אההה,אם את כל כך טובה בו
באיזה עונה לדעתך מאלדר מפתח רגשות לסקאלי?

רוצה תשובה מלאה או קצרה?

התשובה הקצרה היא בסביבות עונה 2. המלאה אם תרצי היא שמתחילת העונה הראשונה הוא הרגיש משהו כלפיה אבל זה עדיין לא הייתה אהבה לאט לאט הוא התחיל לחבב אותה ואני חושבת שהוא אהב אותה די מהר אחר כך אלא שהוא סירב להודות בזה בפני עצמו הרבה מאוד זמן. החטיפה שלו נתנה לו "סטירת לחי" והוא הבין עד כמה היא חשובה בשבילו ...

pusher

New member
אה...יפה...

אני חושבת ש...אממ...בסוף עונה 4...עד שדיאנה פאולי הופיעה, ובסרט, אח"כ דיאנה חזרה, אז סביר להניח שמ-TRIANGLE

adiville

New member
את חייבת לראות את הפרק זה.....

זה פשוט פרק סקסי בטירוף ! כל הפרצופים המסכנים שמאלדר עושה, הזיפים המטורפים שהוא מגדל, הדם של הערפדים, סצינת הגילוח כמובן.......

למעלה