משחק התילבושות 2

00rr

New member
לדולסה מתאים הכל יש לה את הגוף הכי

יפה בעולם אין סיבה שמשהו לא יהיה יפה עלייה

osh360

New member
הבנו שיש לה גוף יפה..

בסדר גם אני מתה עליה אבל חאלסססס ויש ילדים שרבים על שטויות אז תגידי לדעתי.. וגם:יש הרבה סיבות שמשהו לא יהיה יפה עליה..לא שאני נגדה אני מתה עליה אבל יש סיבות

0orotemo0

New member
כנסי רגע

זה שירשור על דולסה וזכותה להגיד מה שבא לה וגם לדעתי לדולסה יש גוף הכי מושלם היא לא אשמה שיש פה תינוקות והיא לא היחידה שרשמה את זה למה דווקא היא הביאה לך תקריזה חחח היא אשכרה הפכה לשעיר לעזעזל והערתי לך לא בשביל לריב אלא כי נמעס שצריך לדפוק חשבון לכל אחד בא לי לרשום שדולסה מושלמת אני ארשום כי גם לדולסה מותר להחמיא כל פעם שמחמיאים לדולסה קופץ מישהו חדש ומתנגד דיי נמעססס זה שירשור לדולסה מי שלא בא לו להיות פה ולקרוא מחמאות על דולסה אז שלא יכנס

osh360

New member
סליחה?

אני מתה על דולסה ואני לא אומרת שאין לה גוף יפה.. יש לה גוף מהמם!!!! ותגייד כמה שבא לך שהיא מהממת כי זה נכון! ומותר להחמיא לה זה ברור ולא היתכוונתי לריב פשוט אני שונאת שאומרים על מישהו {בן אדם}מושלם!!! כי אין דבר כזה מושלם!!!!!!רק הקב"ה מושלם!

osh360

New member
לא כועסת!!!

אב עיצבן אותי שאתם חושבים שאני נגד דולסה כי זה לא נכוןןןןן אבל דולסה ממש לא מושלמת רק ה' מושלם

HEN0121

New member
נמאס**

לפני שאת שופטת פה אחרים בפורום תלמדי לכתוב. וכן היא צריכה לרשום לדעתי זה ככה.. בכלל הילדה הזאת גורמת מריבות בפורום!

שחפוש

New member
מעינוש

ת'אמת אני לא ממש אוהבת את דולסה אבל אני צריכה לעשות משחק תילבושות על כל הלהקה קודם עשיתי אנהי עכשיו דולסה ואני לא ממש חושבת שלדולסה יש גוף יפה יש לה גוף בסדר .

0orotemo0

New member
גם אני חושבת שהכל מהמם עלייה

יש דברים שיותר ויש דברים שפחות אבל הכל יפה עלייה

danadi

New member
לדולסה מתאים הכל אבל אני אישית

הכי אוהבת אותה ככה

o o r r e e n n

New member
הכי אוהב

את התלבושות בהופעות או ככה כי רואים את כל היצירה המושלמת כמה שהיא פצצה