משחק התחפושות אני אניח שאתם זוכרים אותו אם לא, אתם צריכים להתחפש לחבר פורום והוא ינחש מי אתם בעצם.
J JaM I t New member 22/7/05 #1 משחק התחפושות../images/Emo42.gif אני אניח שאתם זוכרים אותו אם לא, אתם צריכים להתחפש לחבר פורום והוא ינחש מי אתם בעצם.
משחק התחפושות../images/Emo42.gif אני אניח שאתם זוכרים אותו אם לא, אתם צריכים להתחפש לחבר פורום והוא ינחש מי אתם בעצם.
A AGENT SHESH New member 22/7/05 #4 עזבי את זה, אני הייתי עושה יותר מפסיק אחד במשפט הזה.. המממ.. צביאל?
D De-Panther New member 22/7/05 #6 אבל למה חושבים שאלו../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif הבנים בפורום ולא אחת הבנות?? קסם??
מ מלאכית16 New member 22/7/05 #7 חצי תשובה נכונה../images/Emo45.gif../images/Emo28.gif (קסם ממשיכה במסע התנחלויות ) אבל למה אתם לא מתחזים גם זבלים חסרי מוח *נושמת* ולא, אני לא במחזור
חצי תשובה נכונה../images/Emo45.gif../images/Emo28.gif (קסם ממשיכה במסע התנחלויות ) אבל למה אתם לא מתחזים גם זבלים חסרי מוח *נושמת* ולא, אני לא במחזור
מ מלאכית16 New member 22/7/05 #11 חצי שני של התשובה הנכונה../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif אורה וקסם אבל תתחזו גם אתם חבורת זונות
P PoppPy New member 22/7/05 #17 נופ. רמז: הצטרפתי לפורום לפני הרבה זמן, עזבתי וחזרתי כמה פעמים, וכיום אני חלק מהפורום שוב.
A As I Am New member 22/7/05 #18 נו, ברור, ../images/Emo103.gif טוב שלא צמצמנו את האופציות ל... הא, כל השאר. :|