משחק התודות המשך,

Tinkerblack

New member
זיכרון חסום ../images/Emo3.gif

עזבי לא משנה עוד השבוע תקבלי ממני טלפון תאמיני לי יש לי שיטות

Tinkerblack

New member
המשך משחק התודות

די להתקע משחק חחחח תודה לגיתית המצחיקה הרשמית שעושה לי את החיים מצחיקים שתמיד מדברת איתי כשלי רע ותמיד תומכת בי ומעשיי בכל צרה (חרזים ממש משוררת )

כפרות עלייך../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif

קודם כל תודה לשיר שאמרה לי תודה ותודה בכלל על זה שאת שיר ואת כפרות
ואמממממ אני אודה ל................................. דפי (איזה בנאלית אני חחח) שהיא ילדה מושמוש מתוקה והיא כמעט פרצה לבית שלי היום לבדוק שאני לא מאטה
אחרי שיום שלם כן כן, יום שלם! לא הייתי באינטרנט
(ד"א מאט מוסר שמזל שלא נכנסת דרך הדלת האחורית כי היא בדיוק לא היה במצב שנשים זרות יכולות לראות אותו
)

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gif../images/Emo9.gif גיתתתתתתתתתתתתתתתתתת מייי לאבבבבבבבב../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אני מאטה עלייך הכיייייייייייי ביקוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif וכל כך מתגעגעת../images/Emo7.gif עכשיו לתודע שלי.... שוב אני אשים כמה, כי אני לא בטוחה בקשר למי יענה קודם... תודע ראשונה - לדאפי../images/Emo54.gif יקירתי../images/Emo24.gif המקסימה../images/Emo99.gif, שתמיד, לא../images/Emo128.gif חשוב באיזה מצב../images/Emo153.gif, יכולה לגרום לי לבכות../images/Emo7.gif מרוב צחוק../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif, ושהדיסקים שלה../images/Emo79.gif משעשעים../images/Emo6.gif אותי כל יום מחדש../images/Emo127.gif, ושהיא אחד האנשים../images/Emo150.gif הכי מדהימים../images/Emo99.gif ומקסימים../images/Emo24.gif שאני מכירה../images/Emo70.gif לאביו סופג../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo70.gif אבל, דאפע לא../images/Emo128.gif הרבה בפורום../images/Emo7.gif בגלל הפנימייה, אז עוד תודע ומי שיענה ראשון... תודע שניה - ללירי ורותם../images/Emo140.gif, המנהלות../images/Emo11.gif המקסימות../images/Emo98.gif שלי../images/Emo9.gif, שאני מאטה../images/Emo99.gif עליהן../images/Emo25.gif, ושהן מתייחסות../images/Emo88.gif ומשגיחות../images/Emo11.gif עלינו למרות שאנחנו חבורת ילדים../images/Emo95.gif קטנים../images/Emo163.gif וחולי נפש../images/Emo121.gif... אני אוהבת../images/Emo23.gif אותכן מיליארידיישנים יפות שלייייייי../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

dafi daf

New member
דפוש'! פחיזות ירקרקה שכמוך!!!

מי טו לאב יו המונות על המונות
את ההוכחה לכך שיש דברים מושלמים בעולם הזה
מואה! ואני מודה לתומאצ שהיא הכי מדהימה בעולם והיא תמיד יכולה לגרום לי לצהול ולפרוח*פריחה* והיא מייסדת איתי אימפריות{666.5 שליט"א}!
לאף יו בובע

למעלה