משחק התודות המשך,

Tinkerblack

New member
משחק התודות המשך,

לאחר יומיים בהם תמר לא עונה לנדיה, בבקשה תפנו לאנשים שתנסו לראות שכן נמצאים בפורום או תתקשרו אליהם ותגידו להם להגיב תודה המשך למשחק הנה הוא כאן תדוה לטל על תרומתה האדירה לפורום למרות בהיותה די חדישה כאן לדעתי היא עושה כאן עבודה נהדרת ופשוט פותחת לנו עוד ועוד טופיקים חדשים ומעניינים ומגוונים חחח כל הכבוד נ.ב. המטרה של המשחק זה לא להעלב אלא לחכות לתורך תאמיני לי עוברים כאן את כל האנשים אם את רוצה ואם לא ונו באמת אני הנעלבת של הפורום אל תקחי לי מקומי

Ivy Riddle

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

לא נעלבתי. סתם באותו יום הייתי צריכה ממש עידוד (טוב סיפור ארוך)
ועכשיו לתודות: קודם כל תודה לך שירן(צדקתי בשם נכון
) שפתחת את הרעיון הטוב של משחק התודות ושרשמת ביספור שלך
שממש לא מתאים לי להיות רוצחת סדרתית
(זה באמת לא הטיפוס שלי
) וכמובן על השתתפותך בקמונה
(נו הייתי חייבת
) שנית- תודה לפורום הזה שסבל אותי ואת הקיטורים שלי
לעופר שגם הוא סבל אותי ודיבר איתי במצבים...טוב...(חחח...לחץ מבחנים
) ואחרונה, אבל לא פחות חשובה, לקרן
.
על כך שאת החברה הראשונה שלי כאן בפורום והצגת לי את כולם. תודה גם על פתיחת הקמונה ועל האפשרות לעזור לך לנהל אותה.
u alll
חיבוקים
ונשיקות
from Tal

Ivy Riddle

New member
לכל מי שרשום בהודעה

לא היה שום חוק שאסר על יותר מאחד או שאני סנילית

slallum

New member
מה אני יודע =]

בכל מקרה, תודה לך על התודה
אני אודה הפעם לגילי, שתמיד כיף לדבר איתה, ותמיד היא גורמת לי לצחוק ולהרגיש טוב עם עצמי =] יו גו גירל

G o o l a

New member
אני תיכףף בוכהההה..

אויש עופר אני אוהבת אותך!! תודה ילד:)) ושתדע שאני תמיד תמיד תמיד פה בשבילך ושאני שולחת לך את התודה בחזרה כי אתה זה שתמיד כיף לדבר איתו ושתמיד תמיד יגרום לי לצחוק ולהרגיש טוב עם עצמי!! אין.. אני מתה עליך! ואת התודה שלי.. אני שולחת לאחד והיחיד, שמושי שלי!! שתמיד תמיד פה בשבילי ברגעים הכי קשיםם.. ובכלל מחכה 24 שעות עד שאני אתקשר אליו!! האחד שתמיד עוזר ומעודד ונותן לי להרגיש נכון ולא להתחרט על מעשיםם שעשיתי.. חח דבר האופייני לי מאוד.. בקיצור, שמושי, אתה המלך שלי! אין עליך שמוש.. לאב יא:))

Tinkerblack

New member
הוא בפורום? אם כן שמישהו יאמר לו

לענות אם לא אז תשלחי תודה אחרת

jack 1

New member
גילעעעעעעעעעעעעעעעעע../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif|

מיי לאב!!!!!!!!!!!!!תודה לך שאת קיימת!!!!!!!!!! מממ ותודה ענקית לאחת והיחידה,לדידה המקסימה תודה לך שאת ידידה כל כך טובה שתמיד מקשיבה...אז תודה שאת קיימת!

Tinkerblack

New member
קוראים לי שיר או מייגן... לא שירן

עופר אם הייתי אתה הייתי מביאה לקרן לענות אבל כבר ענית אז לפחות תגיד עכשיו לגילי לענות... ואנשים תנסו להודות רקל מישהו אחד תאמינו לי שיהיו לכם עוד מספיק תורות כי זה יוצר מצב לא טוב כשאתם מודים למספר אנשים

Ivy Riddle

New member
חשבתי שאפשר להודות ליותר

מבנאדם אחד
וסליחה גם שהוספתי נ' לשם שלך.

vegan girl

New member
בושי לך ועם הארץ!

אני לא עונה לנדיה?!?!!?!? בושה! אני הולכת להפליק לנדוש ביום שישי (נדי אם את קוראת את זה אני אתקשר אלייך מחר, למה לעזאזל בן דוד החליט להיוולד בשבוע שפוש באה לירושלים?!?) ושירוש אם מישו לא עונה זו את.... בושי לך ועם הארץ! התקשרתי אלייך ביום... רביעי שעבר השארתי לך הודעה בתא קולי ואת לא התתקשרת... מוחרמת אין לקחת את הכתוב בצורה אישית, אני פשוט מעוצבנת עכשיו.

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifאני לא בטוח באה../images/Emo4.gif לנדיוש אולי יש מתכונת במתמ' ביום ראשון, אז אני לא רוצה להתנחל אצלה דווקא בסופ"ש הזה... היא תודיע לי כנראה מחר ואז נראה אם אני באה....

מיוני

New member
סליחה על הבורות ../images/Emo107.gif

אבל יש מפגש\ מיני מפגש אצל נדיה?

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifלא אני הולכת לישון אצלה בגלל משו שיש בסינמטק...

Tinkerblack

New member
חוקי המשחק זה

לא עונים יומיים ואז זה מועבר
בכל מקרה כן שמעתי את ההודעה אבל יש בעיונת קטנה אמא די אוסרת עליי להתקשר... בעקבות שהוצאתי 459 שח פעם שעברה... אל תחשבי שאני מתחמקת ממך!!! חס ושלום

למעלה