משחק השמיניה
:

דושנקה

New member
משחק השמיניה ../images/Emo8.gif:

ה-מ-ש-ח-ק מ-ת-ח-י-ל-! שכל משתתף יפתח כינוי שמתאים לדמות שלו ויתחיל לשחק

דושנקה

New member
ואגב לרוני וחברי השמינייה...

לקחו לי את כל הציורים מסטודיו אבל אני ודורי החלטנו שלא לעשות מזה עניין

KiShKooSh

New member
לא.... זה אמור להיות מיוחד לדורין

ולאדוטמים שכל פעם רעיון עם דמות אחת ככה זה יהרוס את כל הכיף

chen010189

New member
זה לא הולך ככה...

המשחק הוא של דורין נפתחו כבר ניקים אם את רוצה להשתתף, את מוזמנת לשלוח מסר לדורין וכשיגיע תורך היא תודיע לך. אבל באמת אל תנהלו משחקים שאחרים מנהלים כי זה יוצר בלאגן

orel4400

New member
נצל"ש היה לי אתמול "דייט"

טוב דורינה כבר מעודכנת... אבל הייתי חייבת לשתף בזה את כולם... להוציא עצבים... יוכעיקכנמגהחלעריחערערמחחמע,ף$%#$^%&#$I*&^$%VJUHGBUKJBGVJHJNHVNHJH%^Y" 1001231212012121.25145314514145143514.31402514251414251402514 טוב נרגעתי... היה כל כך מושלם אתמול בערב... ישבנו בגלידרייה ואני עדיין בהלם שהחברים שלי בכיתה לא הציקו לנו... טוב אזז... אממ דיברנו ודיברנו.. ובסוף... (תמשיכו לבד..) היה כל כך כיףף.... אחר כך הלכנו לפארק בשכונה שלי וישבנו שם כולם התחלנו לרדת אחד על השני ואז (שם חסוי) אמר שאי אפשר לרדת עליי... ואז כולי ניהייתי אדומה
ומזה התביישתי... ואז כל הבנים בכיתה שלנוו אמרוו... אווווו כאילו הוא אוהב אותי.. טוב מספיק זיבלתי לכם את המוח... פשוט עד שחברות שלי יתעוררו אני סיפרתי לכם חחחחחח

orel4400

New member
חחח אני מרגישה כמו ילדה קטנה

בגלל שאני אוהבת אותו כבר כמה חודשיים הייתי כל כך מאושרת שהגיע הרגע הזה

DoRiNuS sMiNiA

New member
ותגידי לי...מתי הזמן שלך?!../images/Emo46.gif

תתחילי להעיז מותק שלי. סוף השנה זה בדיוק עוד חודש:]

dollzy

New member
שמחה בשבילך! נעם אני נשמעתי ככה

היום או יותר גרוע?

נירושית

New member
אורראאלושששששש../images/Emo24.gif

יואווו...מאמיי שמחה מלא בשבילךךך
.... דברי איתי באייסס
לפחות יש מישהי שהולך לה באהבה...

j u l i a 1 3

New member
נצל"ש

מכירים את שיר היומולדת?! כן, כן השיר הדביק מערוץ הילדים...(1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 בדיוק היום לפני כמה שנים יצאתי מהבטן ישר לעניינים הולך להיות לי יום הולדת מדהים מהמהמהמהמהמזל טוב מערוץ הילדים!) אז מסתב שאת מילות השיר העמוק והרב משמעות הזה כתב גיורא חמיצר!

למעלה