כן. טעות חשבתי שהכוונה להתגוננות מפני כוחות האופל כי המורה לשיקויים לא היה אמור להתחלף..
2 2 Mיכל New member 17/12/05 #31 ../images/Emo6.gifכן. טעות../images/Emo58.gif../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif חשבתי שהכוונה להתגוננות מפני כוחות האופל כי המורה לשיקויים לא היה אמור להתחלף..
../images/Emo6.gifכן. טעות../images/Emo58.gif../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif חשבתי שהכוונה להתגוננות מפני כוחות האופל כי המורה לשיקויים לא היה אמור להתחלף..
מ מרי15 New member 17/12/05 #28 ../images/Emo58.gif טרלוני פוטרה ופירנזה החליף אותה בתור המורה לגילוי עתידות.... בספר החמישי, איך קוראים לחדר שדובי הראה להארי?
../images/Emo58.gif טרלוני פוטרה ופירנזה החליף אותה בתור המורה לגילוי עתידות.... בספר החמישי, איך קוראים לחדר שדובי הראה להארי?
E Eyal Potter New member 17/12/05 #34 ../images/Emo58.gif בספר הרביעי, 1994, הוא היה חייב לעשות את צרכיו, נכנס לחדר ו... אלו דמויות מתו בכל הספרים (כולל השישי) שהכרנו אותם שהיו עוד חיים?
../images/Emo58.gif בספר הרביעי, 1994, הוא היה חייב לעשות את צרכיו, נכנס לחדר ו... אלו דמויות מתו בכל הספרים (כולל השישי) שהכרנו אותם שהיו עוד חיים?
T the ror New member 18/12/05 #42 ../images/Emo58.gif טרלוני לא פוטרה. פשוט בשנה השישית הם חלקו את השיכבות ביניהם והשיכבה של הארי קיבלה את פירנזה...
../images/Emo58.gif טרלוני לא פוטרה. פשוט בשנה השישית הם חלקו את השיכבות ביניהם והשיכבה של הארי קיבלה את פירנזה...
D D o o S h a New member 17/12/05 #18 לא נכון... יש לו עוד כמה שמות באמצע שאני לא זוכרת... ומה בהודעה ספוילר..?
ו ולדמן New member 17/12/05 #22 השם המלא של דמבלדור הוא- [אני כ"כ אוהב לומר את זה]: אלבוס פרסיוול וולפריק בריאן דמבלדור
B black robe New member 17/12/05 #33 אני מקווה מאוד שאני זוכרת...../images/Emo63.gif אממממ...... התותחים מצ'אדלי או משהו כזה?? שאלה: איזו קבוצת קווידיץ' צ'ו אוהדת?
אני מקווה מאוד שאני זוכרת...../images/Emo63.gif אממממ...... התותחים מצ'אדלי או משהו כזה?? שאלה: איזו קבוצת קווידיץ' צ'ו אוהדת?
M mei14 New member 17/12/05 #35 אניייייייי אממ ניראה לי שהיא אוהדת את רינבקלו ושאלה מה השמות של כל האוכלי מוות?
B black robe New member 17/12/05 #36 טעות.../images/Emo63.gif לא איזו קבוצה בבית-ספר היא אוהדת, ברור שהיא אוהדת את רייבנקלו, בגלל שזה הבית שלה. איזו קבוצת קווידיץ' היא אוהדת בכללי
טעות.../images/Emo63.gif לא איזו קבוצה בבית-ספר היא אוהדת, ברור שהיא אוהדת את רייבנקלו, בגלל שזה הבית שלה. איזו קבוצת קווידיץ' היא אוהדת בכללי
B black robe New member 18/12/05 #41 בספר החמישי...../images/Emo63.gif עמוד 241... ..."אני אוהדת שלהם מגיל שש"... ולמעלה מוזכר שהיא שמה את הסיכה של הטורנדואים.
בספר החמישי...../images/Emo63.gif עמוד 241... ..."אני אוהדת שלהם מגיל שש"... ולמעלה מוזכר שהיא שמה את הסיכה של הטורנדואים.