משחק השירים

Sababush

New member
תסלחי לי :-|

אבל אני שוב לא יודעת או שגם את השיר הזה לא שמעתי הרבה או שאני באמת סתומה אני בוחרת באיפשרות השניה

Sababush

New member
חחח.. רעה

הקשבתי לLOVE RIP פעמיים בחיים שלי לפני בערך חצי שנה!! חחח SUPERSEXUALLY מONE LOVE

Sababush

New member
חחח.. רעה

הקשבתי לLOVE RIP פעמיים בחיים שלי לפני בערך חצי שנה!! חחח SUPERSEXUALLY מONE LOVE

Sababush

New member
../images/Emo6.gif תשובה

GET DOWN מהאלבום ONE LOVE (דה) אה... הנה "If you like my style..."

chicolico

New member
אני פשוט בשוק... ../images/Emo12.gif

איך אתן עושות את זה? אתן בראסמי יושבות ימים ולילות ולומדות את כל המילים של כל השירים??? מתוך כל השורות רשמתן זיהיתי אולי 2 שירים... אה... ונ.ב. - love r.i.p שולט!!! שיר מדהים שהגיע לו להיות חלק מדיסק ולא סתם b-side של סינגל... חבל...

Dani Ryan

New member
חחחחח!!!!!

לא לומדות מילים של שירים...חחחחח אנחנו לא נואשות כאלו.. מרוב טחינה של השירים במוח,המילים נקלטות...ככה שאני רואה את המילים הם ישר נכנסות לי למנגינה בראש..... ובדיוק מה שחשבתי!!!LOVE RIP ממש חבל שלא היה באלבום!!!

Sababush

New member
חחח

אני יושבת ומנסה לשיר איתם כמו מפגרת בדרך כלל אני ממציאה מילים ליותר מחצי מהשיר חחח

ריילי

New member
למרות שאני לא משתתפת!

אני בכיתה מרוב שיעמום מתחילה לכתוב את השירים שלהם! ואז אני מוציאה את החוברת של הדיסק! ומתחילה לשיר באמצע השיעור!! חברות שלי מסכנות! אבל גם הן אוהבות את בלו!

chicolico

New member
חחח...

אני יודע פחות או יותר רק את המילים לשירים שאני הכי אוהב - ולא יותר מזה... איך אפשר לזכור?

Dani Ryan

New member
כמו שאמרתי

אחרי שהשירים נחרשים לך במוח......זוכרים! וזה אחרי שממציאים לשירים מילים עד שקולטים מה המילים המקוריות

Sababush

New member
כשלי משעמם בכיתה...

אז אני עוד מקשקשת ביומן וכותבת מילים של שירים... משום מה בדרך כלל של בלו.. חחח או שאני כותבת שירים בעצמי אבל אני אשתוק פה, כי הם מביכים, חחח

ריילי

New member
היום כתבתי שיר שלם בספרדית רק

מהזיכרון ולא היו לי שגיעות כתיב! אני גאה!

למעלה