משחק השירים

danielamrusi

New member
אהבה קצרה :]

את היית יפה כלל כך אז במסיבהה ב-עינייך- השתויות צעת לי אהבה! :) שיר עם המילה אבטיח

yaelula94

New member
../images/Emo6.gif

בשמלהה אדומה ושתי צמותת..ילדה קטנה יחידה ותמההההההה עמדה ושאלה למהה? שיר עם המילה הר

"האם הוא סיפר לך דבר איום על חתול שנרטב.."

גלי, גלי מדוע בכית כשהגשם הראשון התדפק על החלון? מדוע בכית? האם הוא סיפר לך דבר איום על חתול שנרטב שנרטב ועלה לו החום? בואי גלי, בואי גלי לי, מאין באות הדמעות? בואי גלי בואי גלי לי גם אני עוד רוצה לבכות שיר יפה..חח שיר עם המילה חוטים..

danielamrusi

New member
פינוקיווווו :]

בוקר טוב עולם! מה שלום כולם?? אני כבר ילד אמיתי! :) אני יורד מהחוטים אני כבר ילדד אמיתיי כמו כל הילדיםםם שיר עם המילה אש

מיקי10 א

New member
ואולי החום יעבור ויהיה קצת

פחות אדום יהיה אפשרי לנשום. נקווה שהחום יעבור או...או... - אדום/איגי וקסמן. חח עכשיו תנו לי שיר עם המילה - זורח

yaelula94

New member
ייבבשש פפפההה

יותרר מהחוםםם בחוץץץ איזהה כיףףף שיש המוןןן חבריםםם..המוןן חבריםם בכל מיני צבעיםםםם שיר עם המילה ספר

Witchcrafts

New member
הצעות לפינות בפורום יתקבלו בחפץ לב.

חוץ מזה, לפעמים מוטב לעשות משהו, לפעול, להריץ עניינים, מאשר לשבת בצד עם ידיים שלובות מבלי לנקוט בדבר. ךםך, ברח לי השיר שרציתי לכתוב.

מיקי10 א

New member
אז בבית הספר על הקיר תמונה

והאיכר חורש בה את האדמה.... מממ.. שיר עם המילה נותר (notar)

איזה שיר יפה../images/Emo99.gif../images/Emo108.gif

מלוף אל לוף כמו פרפר התעופף עטף את ראשו בברזל ופלדה, פרש כנף ולא נותר. אחד ועוד אחד ועוד אחד של שלמה ארצי
נממ שיר עם המילה שיבולים

yaelula94

New member
חחחחחחחחחחחXD

יםםם השיבוליםם שמסביבב לה לה לה לה לה לללההההה אממ..שיר עם המילה חייל

danielamrusi

New member
ייאמיי חיילל P: חח

יש לי את הכוס הכחולהה.. עירבבתי בה מים חצי אלכוהול.. ויש לי את הכוס הכחולה.. הלעדיה אני לא יכול.. לפני *חיילים* בצפון.. לפני ילדים במדורה.. :] שיר עם המילה טעם..

נמנמנמנמ../images/Emo108.gif

והיא עושה אותי שלו אולי היא טעם החיים.. \ישלי ציפור קטנה בלב שיר עם המילה אדמה

yaelula94

New member
אממ..

אדמהה..אני קשובה לקולך..אדמה תמיד ולאן שאלך.... שיר עם המילה ילד

למעלה