משחק השחקנים

Shir cp

New member
טיפני=אייבי

טיפני היא דמות לא קיימת אשר השתמשו בה כדי להעליל את צ'אד שהוא אוהב את ויטני, ויטני חברה של תרזה שמאוהבת באית'ן שהוא הבן של אית'ן !!!

hilalee

New member
איתן הוא הבן של איתן??

חחחחחחחחחחח שיר מאמי נראה לי מרוב התרגשות את מדמיינת דברים חחחח

crazystav

New member
לואיס= בעלה של שאנון

לואיס הוא "חבר" של שרידן שאית'ן הוא בן דוד שלה נראה לי והוא חבר של הבעל של שאנון! קל איך טימי קשור לאייבי

crazystav

New member
לואיס= בעלה של שאנון

לואיס הוא "חבר" של שרידן שאית'ן הוא בן דוד שלה נראה לי והוא חבר של הבעל של שאנון! קל איך טימי קשור לאייבי

Shir cp

New member
טימי=אייבי

טימי הוא הבובה של טאביתה שמנסה להשתלט על צ'ריטי שהיא האחינית של גרייס, גרייס היא אישתו של סם שהיה המאהב של אייבי !!!!!! איך טאביתה קשורה לויטני

crazystav

New member
טאביטה= ויטני וואי התאהבתי במשחק

טאביטה מסנה להשתלט על צ'ריטי שסימון היא חברה שלה ווטיני היא אחותה איך אייבי קשורה לטיסי?

hilalee

New member
אייבי=טיסי

חחח דוקא קל אייבי אישתו של ג'וליאן האוייב הכי גדול של טיסי איך שאנון קשורה למרטין?

crazystav

New member
שאנון- מרטין

שאנון הוא חבר של אית'ן שיוצא עם תרזה שמרטין הוא אבא שלה איך קטרין קשורה לטאביטה

hilalee

New member
חחחחחחחחח

שאנון זה גבר?? חחחחח סתיו נשמהה נראה לי גם את מתחילה לדמיין! שאנון זאת חברה של גוון חחחח

Shir cp

New member
חחחחחחח..חבר ../images/Emo6.gif

המשחק הזה סימם את כולנו !!!!!!

Shir cp

New member
קת'רין=טאביתה

קת'רין היא אימו של ג'וליאן, ג'וליאן ישכב עם טאבית'ה בעעעעעעע תביאו לי דלי להקיא
איך ריס קשור לג'וליאן

hilalee

New member
ריס=ג'וליאן

ריס אוהב את קיי שהיא אוהבת את מיגל שהוא אח של תרזה שאוהבת את איתן שכיביכול הוא הבן של ג'וליאן איך טימי קשור למרטין?

Shir cp

New member
טימי=מרטין

טימי הוא הבובה של טאביתה, טאביתה שוכבת עם ג'וליאן, ג'וליאן הוא האויב של לואיס, לואיס הוא בנו של מרטין....

Shir cp

New member
טימי=מרטין

טימי הוא הבובה של טאביתה, טאביתה שוכבת עם ג'וליאן, ג'וליאן הוא האויב של לואיס, לואיס הוא בנו של מרטין.... איך אית'ן קשור לצ'ריטי?

למעלה