מי מצא אותו(?) אני לא ממש זוכר
N negy1993 New member 29/11/06 #26 זה מי מצא אותו ואיך קוראים לו. לגבי השאלה שלך- לתוכנית הראשונה של קרייג קראו חיות בתקריב עם עדשה רחבה או משהו כזה, ולשנייה קראו חיות בתקריב עם עדשה רחבה עם כובעים. מי הרג את קני בפרק pink eye?
זה מי מצא אותו ואיך קוראים לו. לגבי השאלה שלך- לתוכנית הראשונה של קרייג קראו חיות בתקריב עם עדשה רחבה או משהו כזה, ולשנייה קראו חיות בתקריב עם עדשה רחבה עם כובעים. מי הרג את קני בפרק pink eye?
T Th3onE New member 30/11/06 #28 מיס אלן! המורה הזאת.. אני חושב ג'ניפר אניסטון דיבבה אותה.. שאלה-איזה להקות היו בסדרה? (יקבל אפילו 2 מאחר וזוכר רק 2 חחח).
מיס אלן! המורה הזאת.. אני חושב ג'ניפר אניסטון דיבבה אותה.. שאלה-איזה להקות היו בסדרה? (יקבל אפילו 2 מאחר וזוכר רק 2 חחח).
V Vdrums New member 30/11/06 #29 KORN אני זוכר RONNIE DIO אולי PRIMUS... ג'ניפר אניסטון דיבבה את המדריכה של GETTING GAY WITH KIDS בפרק על יערות הגשם. שאלה: על איזה סכום כסף מדברים ההורים של שף?
KORN אני זוכר RONNIE DIO אולי PRIMUS... ג'ניפר אניסטון דיבבה את המדריכה של GETTING GAY WITH KIDS בפרק על יערות הגשם. שאלה: על איזה סכום כסף מדברים ההורים של שף?
B BrightDarkness New member 30/11/06 #33 קלייד איך קוראים לארנב ולדוב בפרק Woodland Critter Christmas ?
מ מוכר סימס New member 1/12/06 #35 the sword of a 1000 truths חחחח, מי חזה את המשתמש שיצטרך את החרב בשביל להציל את העולם?
B BrightDarkness New member 2/12/06 #37 חעחע XD העצלן! ואז הוא אומר:" respect my authoritah!" וזורק עליו את המקלץץץ קטע קורע! באיזה פרק לילדים היה דז'וו מטורף?
חעחע XD העצלן! ואז הוא אומר:" respect my authoritah!" וזורק עליו את המקלץץץ קטע קורע! באיזה פרק לילדים היה דז'וו מטורף?