משחק השאלות!

........

אני אוכל ארוחת בוקר בצוהריים זה נחשב?
אני לא סובל פרסומות

MikeY fReAk

New member
נמנמ../images/Emo79.gif

מנגן על משו? סוג תה אהוב? מה עושה ביום העצמאות? נכון שקקטוסים זה צמח מאגניב?:] אם עכשיו יכלת לבחור מקצוע שיהיה לך, ע"פ התחביבים שלך עכשיו, בלי שיקולים של זה מכניס הרבה כסף/כמעט ולא מכניס כסף..מה היית בוחר? [זה לא כמו השאלות המעצבנות "מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול?" השאלה כאן רוצה לדעת *חחחחח* איזה תחביב/כישרון/עיסוק/נערף אתה רוצה לעשות למקצוע
] אודליה, די לזיין תשכל! מצטערת, לא ישנתי אתמול הרבה, וקמתי, וזה, קצת מסטולה. ווא ווא ווא ווא.

.........

מנגן על גיטרה תה עם נענע
לא יודע יש זמן
הם בהחלט צמח מגניב ביותר!
לא יודע טייס
לילה טוב שיהיה לך

MikeY fReAk

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo79.gif

שני הספרים האחרונים שקראת? מה הצבע השולט בארון שלך?:p מוזיקה מזרחית- להשמיד/לשלטון? ברוקולי- ירק/עם שצריך לפתח? סרגלים- פלסטיק מקושקש/ברזל רגיל? נתת פעם שם למחק שלך? יש לך מחזיקי מפתחות בשימוש? שומר קבלות של דברים שקנית, או לפחות לוקח אותם בשקית? זהו><

noni2222

New member
בערך=/

בבית בישראל יש לי חתול בשם צ'יפס, וארנבת בשם קטשופ.. בבית באוסטרליה (איפה שאני עכישו) אין לי..

omerdo

New member
../images/Emo77.gifאם את חוזרת הביתה...

ושואלים אותך אם את רוצה לאכול צ'יפס עם קטשופ, מה את חושבת

noni2222

New member
אמ..

צ'יפס (לא החתול) זה ממש טעיםםםם!!!!! וקטשופ אני לא אוהבת..!!

MikeY fReAk

New member
איזו גלידה היא הכי הכי?../images/Emo79.gif

נכון שבלוני הליום שליטה? את אוהבת כובעים? תיק- צד/גב? שרק- 1/2? לוח שנה/יומן- שבועי/יומי/חודשי?[
] על הקיר- פוסטרים של סלבס/תמונות נוף/תמונות של חברים, משפחה? על הקיר- להשאיר את הלבן או לצבוע בצבע? מתי בפעם האחרונה היית על חוף ים?

noni2222

New member
אמ.. זה קשה..=/

וניל עוגיות שולט!!!!!!!!!! נכון שבלוני הליום שליטה? כןןןןןןן את אוהבת כובעים? לא ממש תיק- צד/גב?צד שרק- 1/2? אמ.. שניים שולטים לוח שנה/יומן- שבועי/יומי/חודשי?[] יומן שבועי של בית ספר.. חחח על הקיר- פוסטרים של סלבס/תמונות נוף/תמונות של חברים, משפחה? חברים על הקיר- להשאיר את הלבן או לצבוע בצבע? תצבוע מתי בפעם האחרונה היית על חוף ים? היום בשיעור ספורט(=

למעלה