משחק השאלות

bobby6killer

New member
ועכשיו רגע של רצינות...

אין לנו מסלולים לעשות בהם הכנה!!!!!! באים נוסעים אוכלים ישנים קמים זורקים על הקרציות שלג והולכים הביתה!!!

rinani

New member
ההכנה זה הכי כייף

תודה שהיה הכי כייף בעולם! ואני בעד לעשות מלחמת בוץ! חברה אין לכם שאלות??? תשאלו אל תתבישו

bobby6killer

New member
נו באמת !!!!! רנה תתביישי

אני לא שאלתי אם זה כיף או לא...שאלתי איזה מין הכנה צריך לטיול לחרמון ?!?!?!

rinani

New member
ת'אמת שלא ממש איכפת לי איזה הכנה

לפי דעתי צריך הכנה שניצא מסטולים לגמרי בשעות הלילה בערך כמו בטיול זה היה מעולה לקחתי את זה כל כך טוב רק בגלל שהייתי עייפה!

לירום

New member
נסעת פעם

על האופניים בגשם ואז גילית ששחכת את הכפפות במועדות ואז חזרת למועדון בשביל הכפפות ואז היית צריכה לעלות את העלייה עודפם?
אני כן (לפני בערך שעה)

rinani

New member
ת'אמת שלא!

אבל מה כן קרא לי בכיתה ג' נסעתי על אופניים להרשמים את חברים של אחי הגדול ודפקתי טרחה איומה

just stav

New member
מה הגבר שאת הכי מתחרטת עליו

שקשור לתנועה? ובכלל?
יום טוב לכולם Love סתו

just stav

New member
אופסי... מה *הדבר* שאת הכי מתחרטת

עליו...
יום טוב לכולם Love סתו

rinani

New member
אממ וואי שאלה קשה

בחיים בכלל - שאני לא משקיעה בלימודים כן כל פעם מחדש אני מאכזבת את עצמי בו נגיד שאם מחברים את המבחן בממטיקהבהיסטוריה ותנך מקבלים ציון גובה וזה חבל... בתנועה- שלא יצאתי לטיול חנוכה

RMXXX

New member
גם השאלה עם הגבר יכולה להיות

מעניינת...
וגם לי יש חוויה שהכי נהנת ממנה בחייך, ספרי עליה...

rinani

New member
חוויה שהכי נהנתי ממנה:

וואי יש הרבה אבל הכי הכי הצעתי לידיד הכי טוב שלי עכשיו נישואים בכיתה ב' ולא סתם נישואים בצחוק הייתי מאוד רצינית אני זוכרת עד היום את היום הזה. ועוד חוויה בין כיתה ח' לט' הייתי בסאמר סקול בלונדון הכרתי מלא אנשים ובכלל הייתה חוויה נהדרת!

rinani

New member
בחיים לא קראו לי ככה...

ברגע שיקרו לי ככה אני יודיע לך...

kedeman

New member
שאלו את זה כבר

מה הגבר שאת הכי מתחרטת עליו??? ועוד שאלה איפה היית מציבה לעצמך גבולות? (שאלה פתוחה...)

rinani

New member
אין כזה...

תשמעו אני עדין ילדה טובה.. לא התקללתי... אז ככה שאין גברים בחיי אה חוץ מחבר בכיתה ו'.. אני מתחרטת שהייתי חברה שלו גבולות? בקשר למה?

למעלה