משחק השאלות

fresh mishmesh

New member
אני מוכנה להיות הקורבן הבא...

אתה מוכן להשתתף בניסוי? מוכן להשתתף בניסוי? מוכן להשתתף בניסוי? מוכן להשתתף בניסוי? מוכן להשתתף בניסוי? מוכן להשתתף בניסוי? מוכן להשתתף בניסוי? מוכן להשתתף בניסוי? מוכן להשתתף בניסוי? מוכן להשתתף בניסוי? מוכן להשתתף בניסוי?

THE sky angel

New member
הנה הרשימה של כל מי שרוצה להשתתף...

יפעת סתו רותם גל סלעית עדי ווינר עדי פרילינג (שקס) ניצן אני (מור'וש) שכחתי מישו??? מצטערת פשוט אמרתם לי לחכות עד שכולם יגידו אז חיכיתי... מתי נתחיל??

קשתונה

New member
גם אני ו...

האמת היא שכמו יפעת גם אני חושבת שהמשחק לא זז... חשבתי שיהיו שאלות יותר "מאתגרות" אתם יודעים שאלות בסגנון נוור ואמת או חובה כזה...

just stav

New member
אבל קשת...

רוב הפורום אלה ילדים טובים ותמימים... אי אפשר שאלות בסגנון נוור או אמת או חובה... חחחחחח למרות שזה יכל להיות אדיר! אבל זה לא יקרה
יום טוב לכולם Love סתו

קשתונה

New member
אבל סתו..

לא הכל זה סקס בחיים!:) א. להזכירך ברוך השם מין בתנועה שלנו לא חסר... וטיול חנוכה וקורס מדצים של השנה היו עדות חזקה לכך (מי אמר בית זונות מטורף?) ב. זה לא בהכרח חייב להיות קשור למין...אבל שאלות כמו מתי פעם ראשונה נכשלת במבחן??~

just stav

New member
מי חשב על סקס בכלל?

ברוך השם היה לי מספיק עם שאלות נוור על ענייני סקס... דיי, עזבו, נוור הפך להיות משהו טראומטי בשבילי. יאללה קשת, תוסיפי למשחק קצת פלפל, תני אותה בשאלות! :) מתי פעם ראשונה נכשלתי במבחן? יש לי שאלה יותר כואבת: מתי פעם אחרונה לא נכשלתי במבחן? בערך לפני שנתיים...
יום טוב לכולם Love סתו

fresh mishmesh

New member
לי זה דווקא לא מפריע

אז אפשר שאני אהיה המשתתפת הבאה כדי שקשת תוכל לשאול את השאלות הזדוניות שלה ולהתרצות...

זורקה

New member
גם אני מוכנה להשתתף בניסוי. נראה לי

אבל זה צריך להיות מהר, לפני שאני הולכת למכונית הקרובה נשכבת מתחתיה ומחכה שהיא תתחיל לסוע.

go golan go

New member
תודי שזה בגלל שלא ראית אותי היום...

סתם, חמודה... מה קורה? למה את עצובה? לא כיף שאת עצובה....

למעלה