משחק השאלון.. חח

• פותח הנושא lim02
  • פורסם בתאריך

lim02

New member
משחק השאלון.. חח

טוב בגלל שיש פרקים גם של העונה הראשונה אז תתיחסו גם אל זה. תרשמו לאיזה דברים בדמויות הכי הזדהיתם והתחברתם ותרשמו למה. טוב אני אתחיל: פייטון- כי יש כל כך הרבה דברים אצלנו שהם אותו הדבר, מוזיקה זה אחד הדברים שאני הכי אוהבת במיוחד להקות שאף אחד לא מכיר. פוחדת ממחויבות אבל רוצה את הקשר (עם לוקאס) לא מוצאת את עצמה לפעמים, ועד שהיא מוצאת היא מרגישה לפעמים לבד למרות שיש לה כל כך הרבה חברים. לוקאס- ספרות..הוא אוהב לקרוא ספרים שחלקם מדברים גם על "משמעות החיים" הוא לא סתם עוד פנים יפות אלא יש בו מן חוכמת חיים כזו. הוא לא החלטי, לא יודע להחליט בין 2 בנות שהוא רוצה ובינתיים הולך עם הלב שלו. רוצה את טובת כולם ולפעמים שוכח את עצמו. נייתן- הילד הרע, מי לא רוצה להיות לפעמים אחד כזה שלא אכפת לו מכלום? עד שבאה האחת שלו ומשנה אותו מכל הכיוונים, הסיפור בינהם רק הראה כמה אהבה יכולה להיות כואבת לפעמים. הוא וויתר בשבילה על הכדורסל וכל הדברים שעמדו בדרך, והיא הלכה שהיתה לה הזדמנות להצליח. עדיין לא מאבדים את התקווה. היילי- הילדה הטובה, השילוב האולטימטיבי?... היא דואגת לאחרים, ולא מפונקת כמו רוב האנשים ב-tree hill. עוזרת לאנשים עם השיעורים במטרה לכפר על זה שהיא העתיקה במבחן כי זה ישב לה על המצפון. היא עוזרת בכל מה שהיא יכולה, שקולה.. חושבת על כל דבר כמה פעמים אך עדיין מביאה יחסית ללב להוביל. ברוק- כיף להיות זו שלא אכפת לה מאף אחד, והיא נראית כאילו היא סתם מעודדת סתמית, אבל אם מכירים אותה רואים שהיא ממש לא ככה, רושם ראשוני הוא לא תמיד נכון. היא חכמה ודואגת לחברים שלה תמיד, מתוחכמת.. אף פעם לא תעשה משהו נגד אחרים, למרות שהיא נראית אחת שעושה את זה על בסיס קבוע.

אני ברוק..

כיף להיות זו שלא אכפת לה מאף אחד, והיא נראית כאילו היא סתם מעודדת סתמית, אבל אם מכירים אותה רואים שהיא ממש לא ככה, רושם ראשוני הוא לא תמיד נכון. היא חכמה ודואגת לחברים שלה תמיד, מתוחכמת.. אף פעם לא תעשה משהו נגד אחרים, למרות שהיא נראית אחת שעושה את זה על בסיס קבוע.

lim02

New member
תכנסי..

התכוונתי שכל אחד יבחר דמות או דמויות והוא יתאר בעצמו למה הוא מתחבר אליה..

danieli92

New member
לוקאס היילי וקצת פייטון

לוקאס- טוב אני אוהבת לקרוא והחברים שלי נורא חשובים לי (כמוהו) היילי- אני כזאת "ילדה טובה" כמוה (ואני ממש לא מתגאה בזה!) פייטון- לפייטון אני מתחברת רק בקטע של המוזיקה (טוב ובקטע שהיא אוהבת את לוקאס)

אני../images/Emo9.gif

אני ממש מתחברת לפייטון, בגלל כל הקטע של המוזיקה, גם אניאוהבת להקות וזמרים שאף אחד כמעט לא מכיר, וגם אני פוחדת ממחויבויות. במיוחד ממחויבויות רגשיות. וגם להיילי, אבל לא בקטע של הילדה הטובה. אלא בקטע של השירה. אני ממש אוהבת לשיר ואמרו לי שיש לי קול מדהים אז... גם אני נותנת ללב להוביל, אבל לא תמיד מקשיבה לו, וגם אני מתאהבת בבחורים מהסוג של נייתן, המניאקים האלה
, אבל כשהם איתי הם אחרים לגמרי. מוזר. מאוד מוזר.

למעלה