משחק הקלפים קנוניות

okarmi

New member
משחק הקלפים קנוניות

פורום נכבד שלום, למרות שאין לוח במשחק קנוניות אני עדיין חושב שזה המקום הנכון לברר בו. האם מישהו כאן מכיר משחק ישן מ95 בשם קנוניות? אני מחפש את ההוראות למשחק. האם מישהו יודע מה הוא שם המשחק באנגלית? אני אשמח להזמין אנשים שיעזרו לי להשיג את ההוראות לשחק איתנו :eek:) תודה מראש! אורן

ננסק

New member
זה באמת המקום הנכון לברר בו

"משחקי לוח" הוא שם גנרי להרבה סוגי משחקים. יש לי את עותק מקורי של קנוניות, כולל החוקים. אין זה משנה מה שמו של המשחק באנגלית - הוא מוצר ישראלי מקורי, של חברת מיצוב (ז"ל), ולא תוכל למצוא אותו בחו"ל. המשחק עצמו *אינו משהו בכלל*, הוא גרסה של משחק הקלפים חסר כל הטקטיקה "מלחמה", בתוספת קצת תככים ומזימות. אח שלי ואני רוצים כבר זמן רב לנסות ולשפר אותו - שנינו משוכנעים שאפשר - ואנחנו מחפשים קבוצה לשחק איתה הרצת ניסיון של המשחק כך שנוכל לקבל רושם של כל הדברים שדורשים שיפור. אם אתם מעוניינים, אפשר יהיה לארגן כאן בפורום קבוצה שכזאת. יש צורך בשישה אנשים.

okarmi

New member
תודה!

קודם כל תודה על העזרה. למי שלא מכיר מדובר במשחק אסטרטגיה בו אתה כורת ומפר בריתות. לפני כחודש אני וחבר נזכרנו איך אנשים היינו רבים כשהיינו ילדים קטנים ושיחקנו קנונינות. חשבנו איך נגיב היום למשחק הזה והצלחתי לאתר עותק של המשחק אצל חבר אחר. הכל שם חוץ מספר החוקים. ננסק, יש מצב שאתה סורק ושולח לי את החוקים? תרצה אולי שאארגן עוד כמה אנשים וננסה לשחק במשחק בגירסא שלך ושל אחיך? שוב תודה! אורן

למעלה