משחק הצלבה-NoKi2sh

Cגלית

New member
משחק הצלבה-NoKi2sh

מוזמנים לשאול כל שאלה שמתחשק לכם את NoKi2sh . אני מתחילה:
- מתי ואיך גילית את עולם הבדס"מ?
- האם לדעתך יש הבדל בין הקהילה ביפן לקהילה בארץ?
- מהם הגבולות שלך (אם יש לך) בבדס"מ?
- אילו עיצות יש ברשותך מנסיונך לשיפחה/ עבד/ שולט/ת?
אם תוכלי תעתיקי את השאלות לפני התשובות כדי שיקל עילנו לקרוא אותם

NoKi2sh

New member
לענות??? או לא לענות???

מהניק הקבוע שלי, לא מתחבאה... לענות או לא, זו השאלה... מממ... ככהף כל מי שיעשה חיפוש על שמי ימצא את שכתוב, חשופה לכל... מצד שני, אני עצמי לא פחות ולא יותר, איני מתביישת שכן איני חוטאת ברע... חוצמיזה, חבל לי שהוא רחוק ואינו כאן לקרוא אותי... מה דעתכם?

אייבורי

New member
אני תמיד בעד ניק בודד בערבה

מי שלא מסוגל להתמודד עם היותך אישה מינית אולי לא ראוי להיות חבר שלך.

ייסאן

New member
נפלא, לא כשאחיך הקטן(10)

מראה לך איזה יופי הוא מחפש את הניק שלך בתפוז.
נראה לי שאשר בניק הזה בכלל, הוא יפה מאוד^_^ (ממליצה על הספר ממנו באה הדמות- הטרילוגיה הטובה ביותר בקראתי מעודי, "השתנות, התגלות, התחדשות" של קארול ברג.)

ייסאן

New member
טוב אז ככה..

עדיין אני, תמיד מהלב... אקח את האתגר שנתתם לי. אקבלו בהכנעה. -מתי ואיך גילית את עולם הבדס"מ? לפני שלוש שנים בערך,בתקופת הצבא. פשוט כך, נמשכתי.בדמיון. אבל התביישתי, הייתי לבד, ובן זוגי דאז לעג לי ולרעיון עצמו,וזה לא היה נעים. היה קשה לי לקבל את העניין הזה,הכמיהה הזו בי, עדיין מעט זר לי, אבל אני לומדת להפתח, להרגע, להשלים. תמיד אהבתי משחקי תפקידים(רולפליי,משחק על במה וכ'ו),טבעי שאוהב אותם גם בתחום הזה. - האם לדעתך יש הבדל בין הקהילה ביפן לקהילה בארץ? אני לא מכירה כ"כ את הקהילה כאן, או שם. מה שכן, על פי התרשמות כללית, היפניים אלימים ודוחפי גבולות, יש הרבה דברים שהם עושים בבי די ובכלל, שהייתי מחשיבה כקו אדום, או אפילו כסטיה חברתית.הרבה מאוד מכך משתקף בסרטי ההנטאי, הסקס המצויר, שכמה שהם יצירות אמנות לדעתי(יש גם גרועים, אבל יש כמה שהם פשוט יצירה אמנותית לשמה!)עניין השליטה תופס מקום חזק מאוד ברשימת האהובים אצלם. הם שונים מאיתנו,מנטליות שונה, חשיבה שונה, ולכן כל כך מסקרנים אותי. אני אוהבת את הבונדג' המיוחד שלהם, הייתי מתה ללמוד מאיזה מאסטר יפני כזה(שבטח ביום יום הוא עובד עסקים הכי מנומס ונבוך שיש)איך לקשור ככה, או יותר נכון אפילו איך להקשר... - מהם הגבולות שלך (אם יש לך) בבדס"מ? האממ.. גבולות ברורים של הסכמה הדדית תמידית(שימת לב מתמדת למצב העניינים, עירנות ודריכות, שהכל מתקדם כמו שצריך) נכנסים למשחק רק כשזה מתאים לשנינו, והמצב מסביב "מושלם" לכך, שלא היו הפרעות. חוצמיזה, לא ממש מוכנה להשפלה מנטאלית(עברתי מספיק בחיי הוינילים, לא צריכה ולא רוצה עוד לעולם),כאב פיזי דווקא לא מפריע ואפילו מבורך... לא ניסיתי הרבה, אני(אנחנו) עוד בתהליך לימודי, מגששים, ככה שזה בינתיים. - אילו עיצות יש ברשותך מנסיונך לשיפחה/ עבד/ שולט/ת? כמו שאמרתי- ניסיון אין הרבה, אבל מהאינסטינקט שלי, ומליבי אוכל לומר- לשפחה/עבד: הכנסו לקשר שכזה, לסיטואציה שכזו כשאתם שלמים עם עצמיכם, וביחרו היטב את הדום/דומית שלכם, אדם שיהיה ראוי לקבל את ההתמסרות שלכם באמת, ולא סתם ינצל ויפגע בכם, ובך יחזק את עצמו. בי די בא מאהבה, ואם לא מאהבה, מיופי, המשולב בהתחשבות,ודאגה מתמדת.(כך אני רואה את זה) שלא להעז לשכוח זאת. ולא להפחית בערך עצמכם- יש לכם את האומץ לרצות לרצות עד הסוף, להיות הכי טובים, ולקבל כאב ועוד באהבה- צריך להיות חזקים,ומעבר לכך, מיוחדים מאוד לעשות כך. היו טובים ותנו לדומים שלכם להתגאות בכם! (אבל לא לשכוח לחטוא לפעמים, שיהיה מעניין
ולדומים מבינכם: נמצא בידיכם תפקיד חשוב מאין כמוהו, כוח מטורף ומשכר, כמעט אינסופי, אדם שמעריץ אתכם ואת האדמה עליה אתם דורכים, ורוצה להיות הכי הכי הכי בשבילכם. לעשות אתכם גאים. להיות שלכם לגמריי. נהגו בכבוד והגינות, כיאה לגברות ואדונים מן המניין,דעו את יכולתכם, ואת יכולות הסאב שלכם, ומיצאו את הקו השווה בינהן. כנות, יושרה,ואמינות, אי מבטחים ממש, הם שם המשחק בעניין הזה. היו ראויים, ולעולם אל תנצלו את שניתן לכם... ____________________________________________________________________________________ יאללה- קיפ איט גואיניג!!!

gidionline80

New member
בתור

מישהי בנקודת התחלה כתבת יפה ונכון, נקודת פתיחה טובה וגישה מעולה בהנאה שיהיה

G I R L P

New member
ייסאן

אהבתי את התמונה את הכתיבה ואת הראש שלך. בקיצור, תמשיכי ככה, ואלי יום אחד יהיה לך מאסטר יפני.... (נשמע ממש טוב הרעיון...)

אייבורי

New member
כמה שאלות ממני

כמה קעקועים יש לך ואיזה ? כמה פירסינגים יש ואיפה ? איך התחילה האהבה ליפן ? היית ביפן ? איפה היית רוצה לגור ? מה מכל החלקים בבדס"מ הכי מגרה אותך ? איזה חלק מפחיד אותך ? מה היית רוצה לנסות שעדיין לא ניסית ? האם המשפחה מודעת לך ? איזה ספר הכי ריגש אותך ? איזה סרט היית הולכת לראות שוב ושוב ?

ייסאן

New member
עונה, באיחורון קל...

סילחו לי, נותקתי זמנית מהאינטרנט, כרגע לא מהמחשב שלי(לצערי הרב) כמה קעקועים יש לך ואיזה ? 2,אחד על גב פרק יד שמאל(פנטאגראמה) ואחד על העורף(כאב איימייייםםם!!!!),איור יפני משהו, בעל משמעות סמלית. כמה פירסינגים יש ואיפה ? 20חורים בגוף, כרגע מתוכם נותרו פתוחים+עגילים רק 3, רוּק,פופיק,וכריסטינה. איך התחילה האהבה ליפן ? השפה. אני פריקית של שפות. לפני כ5שנים נתקלתי במקרה באנימה הרצינית הראשונה שלי(HELLSING)שאחריה עקבתי בעקביות בהורדות למחשב על גבי הנט, בתחילה ראיתי עם תרגום באנגלית, בחלוף הזמן בלא תרגום כלל, אין לי שמץ איך- אבל התחלתי להבין כמו שצריך... (היום אני מתרגמת משמיעה, ונהנית מכך מאוד. השפה שלהם, המנהגים שלהם, דרך החשיבה שלהם, שונים משלנו(שלי בכל אופן, של ישראל בכלליות) בטירוף- וזה מסקרן אותי עד אין קץ בערך. אני *חייבת* לראות איך זה שם. לנסות להסתדר עם הטמפרמנט הזה שלי, בעולם הפוך כל כך. היית ביפן ? לא, לצערי עוד לא יצאתי מן הארץ, אפילו לא לטיול אחרי צבא.. יש לי גורה קטנה, וכלב נוסף, התחלתי ללמוד באוניברסיטה, ואני עמוסה בעבודות(2ליתר דיוק).... מתישהו בעתיד, ואני מקווה שלא אצטרך למכור כליה בשביל זה, כי זה כל כך יקר. איפה היית רוצה לגור ? לוזאן שבשוויץ. אמרספורט בהולנד. בית גדול עם חצר גדולה בהרצליה פיתוח.(הלוואי). העיקר איתו, ועם הנסיכים שלי.(הדוגיז) מה מכל החלקים בבדס"מ הכי מגרה אותך ?המבט שלו בעיינים, כשאני יועדת שמשחק עומד להתחיל... להתמסר לו, לתת את הכל... דם, זרע, ודמעות של מאמץ ואושר. איזה חלק מפחיד אותך ? להיבלע, להסחף עמוק מידי, להזכר פתאום בסצינות מהעבר הרחוק, שלא ממש הייתי רוצה לזכור אותן במודע. מה היית רוצה לנסות שעדיין לא ניסית ? והאו, הרבה, המון... בשליפה מהירה מאוד: קשירה יפנית לכל הגוף(מישהו מכיר ויודע? רוצה ללמד?) פליי פירסינג שניסיתי, בקטנה, הייתי רוצה הרבה יותר... צליבה אמיתית. האם המשפחה מודעת לך ? לא. ממש לא אפילו. אפילו לא בכלליות, לא נראה לי שהם יודעים מה יש להם בבית, אז בטח ובטח ובבבבבבבבבבבטח שלא בתחום הבי די. איזה ספר הכי ריגש אותך ? אוי זה קשה! לא פייר.. אני קוראת כ4 ספרים בשבוע, אני יכולה לענות על ספר שריגש אותי *השבוע*, אבל בכלליות, ככה מאז שלמדתי לקרוא ועד היום...? אין מצב שאצליח.. המבחר גדול מידי... אבחר במקום זה את 6 הספרים הכי אהובים עלי בכל הזמנים: (ספרי ילדים!וטרילוגית פנטאזיה מ-ע-ו-ל-ה) "יהושוע הפרוע"/"יפתח המלוכלך"/"שטרוולפטר"(כל הספר, באנגלית וגרמנית)- כל אחד פה בטח מכיר גרסה אחרת, אבל הפואנטה זהה... אני חולה על הספר הזה, מצטטת אותו בע"י מגיל ינקות בערך, שירונים מתוחכמים ומשעשעים, וברסה הגרמנית גם מזוויעים לפעמים..- מומלץ! "יפית הליכלוכית"- הו יפית הו יפית, אל תהיי כה ליכלוכית!, שוב, ספר ילדים מקסים, נתקע בראש, גם אותו אני זוכרת בעל פה. (מוכנה לדקלם לפי בקשה!) "מקס ומוריץ"- עוד סיפור גרמני מטורף מהמאה ה17(נדמה לי?), כמו קודמיו נחרט עמוק בראש. במיוחד הסצינה עם התרנגולים, וסצינת הסיום(שכרגיל צונזרה בגרסה העברית.). מסתבר שיש אפילו ספר שאיגד אי שם בעבר את 3היצירות האלו... ממש מגניב. טרילוגית הפנטאזיה הטובה ביותר שקראתי מעודי, פשוט משהו משהו משהו!!! טרילוגית מלחמות השדים של קארול ברג שאיני חדלה מלהמליץ עליה לכל מי שמוכן לשמוע- "השתנות", "התגלות", "התחדשות". פשוט מומלץ, לא תוכלו לצאת מן הסיפור, ימים רבים, אפילו שבועות, תמצאו עצמכם מסתובבים עם ההרגשה שנותרה מהספר, חושבים על הדמויות. איזה סרט היית הולכת לראות שוב ושוב? האאמ... "אליס בארץ הפלאות" של דיסני, בעצמם, כל סרטי דיסני(הישנים בעיקר), שודדי הקאריביים, פחד ותיעוב בלאס וגאס. סדרה מצויירת שהייתי רואה (וראיתי, ואני רואה שוב ושוב ווווושוווובבבבב בזמן התרגום שלה) היא BLOOD+, אנימת ערפדים ואימה משוגעת לגמריי, הטובה ביותר שנוצרה עד כה לדעתי.

אייבורי

New member
../images/Emo47.gif

אמנם באיחור קל והתחרבשות של ההדגשות אבל תענוג היה לקרוא להכיר טיפה יותר לעומק את הניק המסתורי. שאפו על היכולת המופלאה לשפות, בטח לשפה יפנית שאיננה קלה <ואם את טסה אני מצטרף> בכל מקרה, נתקלתי בכמה סרטוני הדרכה מופלאים לשיברי ואף יש ברשותי אוסף תמונות שיברי מוצלחות. צריף סבלנות לאורגמי ודוגמנית מתאימה.

Master Stav

New member
קטיגור ה../images/Emo190.gif

האם א מכירה אתרי BDSM יפנים ( באנגלית רצוי ) להביא לחברה ?
יש מסעדה יפנית אמיתית בישראל ?
כמה שימושים BDSMים את מכירה לצ'ופסטיקס ?
מהי התמסרות אמיתי בעיניך ?
מילת ביטחון כן ? לא ? והסבר
איך כותבים BDSM ביפנית ?

ייסאן

New member
../images/Emo194.gif../images/Emo189.gif"מודה באשמה!"

האם את מכירה אתרי BDSM יפנים ( באנגלית רצוי ) להביא לחברה ? האממ. יש לי בעיה עם זה כרגע. המועדפים שלי ירדו לטמיון בפרמוט האחרון של המחשב המסכן שלי. הבעיה באתרים כאלו, היא כמויות אסטרונומיות של ווירוסים וחלאות אחרות, שמאוד נהנים לקפוץ לך למחשב... היו לי כמה אתרים בטוחים ומהנים, אבל חוששתני שאאלץ לחפשם(לטובתי, ולטובתכם) מחדש בהקדם. בקרוב אני מבטיחה לעשות שרשור המלצות פה בפורום... גם הנטאי, וגם ריאליסטי. יש מסעדה יפנית אמיתית בישראל ? יפנית אמיתית יש ביפן. אני אישיתי חובבת גדולה של "קיוטו" (בהרצליה יותר טעים!), ו"ג'ינג'ר" אם אתם במקרה יורדים לאילת... (גם פאגו פאגו שם מעולה, אבל ג'ינג'ר יותר לטעמי.) בינתיים עוד לא מצאתי מקום שיספק את תאוות הראמן(סוג של אטריות עם תוספות כמו שרימפס וכ'ו וכ')שלי. כמה שימושים BDSMים את מכירה לצ'ופסטיקס ? אין גבול לדמיון לא?
מצורפת תמונה והוראות. מהי התמסרות אמיתית בעיניך ?לא לדאוג, לבטוח, לא לפחד, להפקיד את עצמי בידיו. לדעת שזה באמת. שהוא לא הולך. שמותר. לבדוק שוב ושוב את סף הכאב שלי, לעמוד בבחינה בכבוד, למרות הכל. מילת ביטחון כן ? לא ? בוודאי, כדי שיהיה ניתן לדעת מתי רוצים OFF GAME, כיוון שאני(רק אני?) נוטה לצעוק מיני דברים אחרים שמשתמעים כ"לא, דיי, מספיק" וכ'ו. שיהיה בטוח, שזה לא חלק מהמשחק. חוצמיזה, תמיד טוב שיש בטחון. אצלינו יש אפילו תנועת בטחון ("כזו שאף פעם לא תעזי לעשות למאסטר שלך
")למקררה שיכולות הדיבור.. אהה, משותקות זמנית.
איך כותבים BDSM ביפנית ? B…Bondage ボンデージ D…Discipline ディシプリン S&M…Sadism & Masochism サディズム & マゾヒズム עוד שאלות!!!-בבקשה?

Master Stav

New member
תודה על התשובות והנה עוד כמה שאלות ../images/Emo190.gif

למה בעצם BDSM ? שטן| גבולות אדומים ? כאלו שלא תעברי בשום פנים ואופן ? שטן| גבולות שתשמחי אם יפרצו אצלך ? שטן| מכירה פטישים יפנים שאינים כוס התה המערבית ? שטן| אתם מגיעים למפגש ? שטן| אם היתה לך או]ציה לבחור ממש עכשיו .....מובילה או מובלת ? שטן| מהו חופש אמיתי בעיניך שטן| BDSM משחקי מיטה או דרך חיים ?

ייסאן

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo94.gif../images/Emo18.gifעונה

למה בעצם BDSM ? בהתחלה לא ידעתי שיש לזה שם בכלל. פשוט נמשכתי לתחושה המופלאה של לרצות מישהו אחר, עד כלות. אני מניחה שלכל אחד מאיתנו יש את הסיבות שלו ל"למה", אני לא ממש יכולה לעמוד על טיבן, אני חושבת שזה עירוב של כמה וכמה דברים, עבר, הווה, ועתיד. מה גם, שנורא כיף מדי פעם "לתיר לעצמי את הרסן", ולהתמסר לגמריי למישהו אחר, בלי לחשוב, רק מתוך עונג. אבסורדי- אבל ככה זה מבחינתי. גבולות אדומים ? כאלו שלא תעברי בשום פנים ואופן ? NEVER SAY NEVER....
אבל כשחושבים על זה, ביזאר קשה(כל מיני קקי ועניינים),חיתוך איברים(בודימוד רציני למדי, דיי מחריד לדעתי.),ולבגוד.- זה דווקא NEVER אמיתי. גבולות שתשמחי אם יפרצו אצלך ? בהקשר לBD או בכלל? אם בכלל אז מגבלות החברה"גבולות הנורמאליות" שאנחנו מחוייבים להם, שמקשים עלי את ההימצאות בעולם הזה, פשוט נראה ששום דבר שלא אעשה- לא יתאים.לא יספיק. לא יהיה "נכון". גם אן\ם הוא נכון לי עצמי. ובביד די, גבולות הדימיון(מקוריות ,מעוף,יוזמה) וגבולות הפחד. בעיקר הפחד להתמסר *עד הסוף*, והפחד היחסי הזה מכאב. (שוב, אבסורד, אני אוהבת כאב, אבל מפחדת ממנו?
) מכירה פטישים יפנים שאינים כוס התה המערבית ? בוקאקא. (לא בשבילי. כל דבר צריך במידה.) אקסטרים מוד(לא מוצאת תמונות, זה בדרך כלל באתרים סגורים) ,נערות צעירות בטירוף(13,14,15)בבי די(לפעמים אפילו לא מבחירה)-סקול גירל אמיתיות, קריוקי.(LOL)
אתם מגיעים למפגש ? מעולם לא ידעתי שיש מפגש. שווה לבוא? נהיה רצויים? נבוא אולי בתנאי שלא יכו אותנו בטוסיק!(נכון שלא, אם נתנהג יפה?
) פירוט במסרים? אם היתה לך אופציה לבחור ממש עכשיו .....מובילה או מובלת ? מובלת. בגאווה, בלב מפרפר, באושר. הולכת על הברכיים, הולכת בראש כפוף כפי שיבקש, ברחוב, בבית, איפה שירצה. שידעו שאני שלו. בוודאי שמובלת. מהו חופש אמיתי בעיניך? הכרה באיכויות האמיתיות שלך. זה נותן לך את האפשרות להיות אתה באמת, בלי לדאוג, בלי לנסות כל הזמן לרדוף אחרי המטרה הזו, לנסות להגיע(ולרוב להתאכזב.) חופש אינסופי. BDSM משחקי מיטה או דרך חיים ? מממ... זה מסובך. זה נכנס לנו אל החיים בהתגנבות, בשיחות טלפון ראנדומליות במהלך היום, הודעות SMS, אפילו ליד חברים וכ'ו. אבל אנחנו(אני) מעולם לא 24/7. ובמיטה... אוהו... זה בהחלט משחק. על הגבול
זה שם, תמיד. (מחכה לפרוץ.)

Eagi

New member
../images/Emo23.gif כמה שאלותונים ממני ../images/Emo23.gif

אוקיי, אשאל כמה שאלות
האם בזמן סקס את אוהבת משחקים עם אוכל? (ואם כן אז איזה)
איפה לדעתך המקום המושלם למשחקי בי די? ורול פליי שקשור למיניות?
האם יש לך ימים שבהם אין מצב שתשתתפי בבי די, או שאת תמיד מוכנה?
האם יש לך רצון/חשק להיות פעם אחת השולטת?
האם את תהיי מוכנה ששני גברים ישלטו בך?
האם את תהיי מוכנה שבחורה תשלוט בך?
איך את רואה את המאסטר המושלם? (תתארי אם את יכולה)
אילו אביזרים הם החביבים עליך ביותר?
האם יש דבר כלשהו שאת הכי רוצה שהדום שלך יבקש ממך לעשות?
איזה משחקי מחשב את אוהבת וממליצה?
מה הדבר הכי סקסי בעייניך?

למעלה