משחק הצלבה-NoKi2sh

ייסאן

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif*קדה קידה עמוקה*

אהובי... האם בזמן סקס את אוהבת משחקים עם אוכל? (ואם כן אז איזה) לא. אוכל, כמה שאני אוהבת אותו, הוא נושא בעייתי גם ככה, בחיים שלי בכלל. לא חושבת שיש מקום לערבב אותו בסקס, ובטח שלא בסשן. מחשבה על כך עושה לי בחילה. איפה לדעתך המקום המושלם למשחקי בי די? ורול פליי שקשור למיניות? המקום המושלם? בבית משלנו, הרחק מכל מפריע. כיוון שזה לא מתאפשר בינתיים, מקום שקט, בלי אנשים אחרים מסביב(זקוקה למקסימום ריכוז כדי להנות),שיהיה אפשר להיות אני, לתת את הכל, ושלא ישמעו אותי צועקת
... מלונית כזו, אולי איזו פעם, חולות נטושים, או איזה יער,או איזה ספוט בודד, אם נצליח למצוא כזה. (כרגע אין לי רעיונות. מישהו מכיר ספוטים כאלו או אחרים, פינות שקט שמאפשרות להתעסק באין מפריע?) האם יש לך ימים שבהם אין מצב שתשתתפי בבי די, או שאת תמיד מוכנה? כמו בכל דבר, מצבי רוח זה עניין קריטי. לא תמיד יש ימים ויש ימים, למרות שבדרך כלל ניתן לכוון אותי דיי בקלות, החלפת אווירה, פינוק פה, ושם, והמצב רוח משתנה. כמו כן, כשהתנאים אינם מתאימים, זה מבאס אותי מראש, ואיני רוצה לפתוח במשחק בכלל, מלכתכילה. (לגור עם ההורים זה סיוט, כבר ציינתי את זה???) האם יש לך רצון/חשק להיות פעם אחת השולטת? לא יודעת. זה לא בא לי טבעי, למרות שאיני שוללת סוויץ', מתישהו ביום מן הימים. אין לי משיכה גדולה לכיוון הזה, מה גם שעוד לא מיציתי, או התחלתי למצות אפילו, את האופציות שלי כנשלטת(רק המחשבה על כך עושה לי פלאים
)אז... אולי מתישהו, לניסיון. (ככה, כל כך מהר אתה מוותר על הכס?!
) האם את תהיי מוכנה ששני גברים ישלטו בך? מממ... לא. יש לי מאסטר אחד ויחיד(*שומרת אמונים לחלוטין*)אבל...אבל... אם הוא ירצה, אז...אז... אהיה מוכנה. כך יהיה. אז בעצם כן. אבל רק אם הוא שם. בשבילו. אהיה מוכנה לעשות הכל. (בשבילך, אהובי.) האם את תהיי מוכנה שבחורה תשלוט בך? *שולפת ציפוניים.* *חוטפת מכות באחוריים* *מחזירה ת'ציפורניים למקום* ארררר... אני שונאת בחורות. אבל שוב, אם המאסטר שלי ירצה, אהיה מוכנה לשקול את האופציה הזו, בתנאי שהוא יהיה נוכח. אני חייבת להבהיר משהו, אם לא היה ברור עדיין:אני שלו, ושלו בלבד! איך את רואה את המאסטר המושלם? (תתארי אם את יכולה)סמכותי. עדין.ישיר ובלתי מתפשר.שלו.בטוח בעצמו.נסיכי.(כיאה לאדון!)שיודע מה הוא רוצה ממני.ולאן הוא רוצה שנגיע.קשוח.רחום, ודואג.מסוגל להעניק כאב, מתוך אהבה טהורה.קשוב,מלטף, ומחבק לאחר מכן.מכיל, מקבל,ומבין.יודע לדרוש ולקבל את שרוצה לעצמו, וממני. מוכן ללמוד ולהתפתח, ותמיד מביא את הקשר לשיאים חדשים.שיגרום לי להתפקע מרוב רצון לרצות אותו ולהיות שלו. שיהיה שלי, ושלי בלבד. *אתה*
אילו אביזרים הם החביבים עליך ביותר? שוט זנבות מעור(ארוכים כאלוף מזמש, או עור מריח טוב..), אזיקים נרכסים מעור לרגליים ולידיים, כיסוי עיניים, חסם פה(גאג בשפת מקור), מחטי ונפלון, מלקחי פירסינג, מצבטי פטמות, חבל(במידה ונצליח ללמוד לקשור... X_X) ****קולר החלומות שלי****. פתוחה לרעיונות, בהתחשב בעובדה ששום דבר מהאביזרים האלו לא ברשותי... (כסף כסף כסף $$$ למה אני לא רוטשילד?!) האם יש דבר כלשהו שאת הכי רוצה שהדום שלך יבקש ממך לעשות?להיות שלו לנצח. לעבור סשן פומבי(צפיה של אנשים, בלא השתתפות), להשלט על ידיו, במקביל לאדם נוסף, לסבול את הכאב, לקבל אותו כמה שאני יכולה(כמה שאוכל!!! אני מבטיחה!!!)להכין רשימת דברים מסודרת שהוא רוצה שאעשה ביום-סשן שלנו. שיפתיע אותי. אני מחכה בקוצר רוח. איזה משחקי מחשב את אוהבת וממליצה? אוהבת קווסטים ישנים, ומיני משחקי יריה שכאלו. ממליצה מאוד על NEVERHOOD שהיה אייכותי ומשעשע, על BLADE RUNNER שזכור לי לטוב, ועל אטלנטיס.(6דיסקים, מי יודע אם בכלל יעלה במחשבים החזקים של היום. כמו כן "אי הקופים", הראשון, ו"ריימן", שוב, רק הראשון(איכותי!!!!!!!!!!) חדשים יותר יש את VTM-ואמפייר דה מסקרייד שהיה מעולה, ואת EVERNIGHT שאהבתי. ישנים מאוד הם פאנטאזמגוריה, סיימון, גרים פאנדאנגו. מה הדבר הכי סקסי בעייניך? לא יודעת, זה משתנה כל הזמן. "שאל את המלצר למנת היום"
אני חושבת שאם תשובה קבועה אתה מחפש, אז היא בטח תהיה להיות נאהבת. זה הכי סקסי.

ייסאן

New member
../images/Emo93.gif שוב התחרבשה ההדגשה. הפעם אין בכלל..

סילחו לי. זה מציק לקרוא ככה, אבל אין ברירה.

ייסאן

New member
זהו? מה קרה? איש לא שואל עוד?../images/Emo7.gif../images/Emo35.gif../images/Emo41.gif

יאללה, שאלות חברים! הזדמנו של פעם בחיים. חוצמיזה, זה מרגיש משונה, לדבר בכנות כזו, בחופשיות, על הנט הפתוח. נצלו את זה.
מוסיפה תמונה לחימום.

Cגלית

New member
איזו שאלה

לא נשאלה לדעתך? את פוגשת את פיית המשאלות, היא מאפשרת לך 3 הגשמות, מה את מבקשת?

למעלה