משחק הציטוטים

Better Man

New member
משחק הציטוטים

נתחיל במשהו קליל ביותר Good Day! I said good day!!! מי אומר?

Light WaVe

New member
*מנחשת*(!!!)../images/Emo101.gif

ג'קי?

מורדת14

New member
../images/Emo26.gifחחעל בטוח../images/Emo70.gif תורי../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

"מה קורה עם במשחק חתול ועכבר, החתול פגוע מוחין?" חחחחחחחחחחחחחחחחח

Better Man

New member
מה בטוח? זה לא נכון

באמת, זה המשפט שהכי מזוהה עם דמות מסויימת, הוא אומר אותה מלא פעמים במהלך הסדרה. אנשים באמת רואים כאן את הסדרה או שכמו "מורדת14" רק מזילים ריר על קלסו ושילך העולם?

Light WaVe

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo101.gif

למה ישר להשמיץ?! אז טעינו! אנחנו בני אדם, U KNOW

Better Man

New member
השמצתי?

אני לא חושב, אם את חושבת אז מצטער,ממש לא התכוונתי אליך, פשוט "מורדת14" ביומים האחרונים ממלא את הפורום בתמונות, אבל אני בספק אם היא יודעת משהו על הסדרה. ואני בטח נשמע ממש שחצן\פלצן ואני ממש שונא את זה, אבל אני זה שהעלה לראשונה את הרעיון לפורום לסדרה ולא חשבתי שהוא יראה כזה שטחי.

ודרך אגב...

צדקתי במשחק ציטוטים
ובלי קשר- אני לא חושבת ששרשורי התמונות והאהבה לאשטון קטצ'ר שטחיים. העניין הוא שמרוב שרשורים הנוגעים אליו פורום מופע שנות השבעים הופך פחות או יותר לפורום אשטון קטצ'ר. ולכן, הפיתרון היעיל ביותר יהיה לפתוח לאשטון פורום רק שלו, ובהקדם האפשרי.

Kryptonite

New member
אני לא חשב שזה רעיון../images/Emo168.gif

טוב כל כך... על מה יהיה אפשר כבר לדבר שם? בסדר, שרשורי תמונות, קצת טופיקים על הסרט שלו, וזהו. אין ממש על מה לדבר, אם רוצים לברר עליו דברים, אפשר לנסות גם בפורום רכילות, וכמובן פה. זה פורום מופע שנות השבעים, נוגע בכל השחקנים והקאסט והנושא של הסידרה...

Light WaVe

New member
סבבה.../images/Emo101.gif

אבל... לא כל מי שבפורום כאן הוא מעריץ ש-ר-ו-ף של הסדרה. מקווה שתבין את זה.
אני אישית מגדירה את עצמי כמעריצה של הסדרה, אבל לא בקיאה כ"כ בכל הציטוטים אנד סטאף. יש מבין?

התשובה היא קיטי... לא../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

המשפט שלי קל מאוד... "My Eye!!" בצעקה של כאב. בואו ננחש מי זה?

mor kutcher

New member
קלסו!!!!ול-better man....../images/Emo46.gif

למה כ"כ כואב לכם שאנחנו אוהבות אותו????ל-מ-ה-? למה זה מפריע לכם??? ולמה אתה מדבר אליה ככה?????? אז טועים לפעמים!!!בני-אדם נורמלים טועים!!!!!!אתה לא צריך להגיב בצורה כזאת...אני מציעה שתתנצל ותרגיע את עצמך!!!

מורדת14

New member
../images/Emo26.gif מזילה ריר על קלסו../images/Emo35.gif../images/Emo36.gif

אוי, אני כל כך מצטערת, פגעתי ברגשותייך כבן אדם כי חשבתי שזאת ג'קי ולא האדם שאתה כל כך מזדהה אתו.... הלך העולם... אז אני דלוקה על אשטון? איך זה קשור למשפט ששמתי? אני ראיתי רק איזה 10 פרקים כל החיים של שנות ה70, מה אתה מתחיל להתלהב מעצמך שאתה יודע את כל הטקסטים הע"פ? תבינו אנשים, אתם לא בעלי הפורום.

מי זה כבר יכול להיות ../images/Emo4.gif...

למרות שאני צופה קבועה ומעריצה די פנאטית של הסדרה אני פשוט לא מצליחה להיזכר מי אומר את המשפט המסויים הזה... אולי... רד?

Better Man

New member
התשובה :פז

והוא אמר את זה עשרות פעמים במהלך הסדרה...
אם אף אחד לא עונה נכונה אז אני ממשיך נכון? They wanna kill Rock N Roll cause they know it makes us HORNEY, MAN!" (הציטוט מתוך פרק שכבר שודר בערוץ3)

עלפית

New member
כי קצת קשה להלביש את../images/Emo142.gif

המשפט הזה עליו.. הוא אומר את זה יותר כמו Good day I SAID GOOD DAY!

Better Man

New member
הוא אומר את זה כשהוא נעלב

האמת, אני לא בטוח אם בפרקים בערוץ3 הוא כבר אמר את זה...נו טוב...

למעלה