משחק הציורים!

• פותח הנושא t@li
  • פורסם בתאריך

t@li

New member
משחק הציורים!

הא, הא, אתם לא תגרמו לי להתייאש! העלתי בחכתי <המטאפורית> שיר חדש.. והפעם זה יהיה יותר קשה.. <ואם תנחשו את זה על ההתחלה.. אני מאיימת בהחלפת השיר!> טוב, הנה התמונה הראשונה --> <מצטערת מראש על אי דיוקים קלים>

Chandler Rulz

New member
זה בטח לא..

Holly Valance - Kiss Kiss כי אחרת זה יהיה קל מידי.... אז אני יהמר על George Michael & Whitney Huston - Could I Have This Kiss Forever

תֶּשֶׁת

New member
השיר

הוא אמנם של ויטני יוסטון אבל היא שרה אותו עם אנריקה איגלסיאס..

t@li

New member
תודה על התיקון..

ו...לא, זה לא השיר.. מחר אני אעלה עוד תמונה.. בינתיים אתם מוזמנים להמשיך ולנחש

Chandler Rulz

New member
וואלה נכון..... פשוט מרוב שמראים את

ג´ורג´ מייקל באם טי וי כבר התחרפן לי השכל....

Jelly Beans

New member
אמ.. ../images/Emo60.gif

kiss the rain KISS THE GIRL לא יודעת.. יום טוב שיר

lighter

New member
המממ

אולי kiss kiss-vengaboys או פראנצ´ קיס, שזה טראנס/האוס/דאנס/משו כזה... או אולי אולי אולי השיר המהמם של בילי מאיירס, אני לא בטוחה בשם משפחה אבל זו בילי-מה-שמה, זה בטוח, kiss the rain???

t@li

New member
עד עכשיו

אף אחד עוד לא ניחש.. <יש! יש!!> ולפני התמונה הבאה יש לי רמז קטן.. המילה היא לא kiss, אלא משהו אחר. תחשבו על זה

t@li

New member
איך הגעת עד לכאן?

קפוץ משחק קטן, קפוץ כמו שלא קפצת אף פעם! אז זהו, עבר יום, ואנ מוסיפה עוד תמונה, ואולי עכשיו זה יהיה יותר קל, ואולי לא. אז הנה -->

t@li

New member
הממ..

לא! חשבתי שזה מה שתגידו.. אבל לא. אבל המילים עצמן נכונות.. רק שהן חלק יותר קטן בשיר מזה.. <רמז רמז!>

t@li

New member
המשכון <וסיכומון>

טוב, אז בגלל שאף אחד לא יודע <אני מניחה שאתם לא יודעים.. כי אף אחד לא עונה יותר
> החלטתי לשים את התמונה השלישית.. וגם לסכם קצת: שיר באנגלית עם המילים Cherry ו Lips ועם הרמז הבא ---> בהצלחה!

t@li

New member
מק../images/Emo78.gif

ומכיוון שאני לא אהיה פה בכמה ימים הקרובים - כדאי שתפתרו את זה..

t@li

New member
טוב, טוב..

אם לא תעלו על זה עכשיו.. אתם צנצנות קבלו --->

zed3

New member
יש לי תחושה

שזה קשור איכשהו לצבע אדום. כל הדברים שציינת היו אדומים. ועוד משהו, זה בטח שיר ידוע שאף אחד לא חשב עליו, אבל כשמישהו יגיד את התשובה, כולם יתפסו את הראש ויגידו "איך לא חשבתי על זה קודם???"

t@li

New member
הללויה! ../images/Emo6.gif

המממ.. קבלי את ה-
<איך אני אוהבת לחלק כתרים
> ועכשיו, בגלל שאני כל כך אוהבת סיכומים <כל כך כל כך> אני אראה לכם איך כל זה מתקשר:
Pink on the lips of your lover Pink as the bing on your cherry Pink gets me high as a kite As pink as the sheets that we lay on​
וזהו
חוצמזה, ראיתי שהמון אנשים התחילו משחקי ציורים.. האם הייתה לי יד בדבר ?

למעלה