יצא לי בלאגן... אבל יש פה
מחזורים 7, 18 ******* מחזורים 1, 12 מכבי נתניה מכבי פ"ת ******* מכבי נתניה בני-יהודה מ.ס. אשדוד בני-סכנין ******* אחי-נצרת מכבי ת"א מכבי ת"א מכבי חיפה ******* הפועל פ"ת מ.ס. אשדוד בני-יהודה בית"ר ירושלים ******* הפועל ב"ש מכבי פ"ת אחי-נצרת הפועל ת"א|סדגש ******* הפועל ת"א בני-סכנין הפועל פ"ת הפועל ב"ש ******* בית"ר ירושלים מכבי חיפה ******* מחזורים 8, 19 ******* מחזורים 2, 13 הפועל פ"ת מכבי נתניה ******* בית"ר ירושלים מכבי נתניה הפועל ב"ש אחי-נצרת ******* מכבי חיפה הפועל ת"א הפועל ת"א בני-יהודה ******* בני-סכנין הפועל ב"ש בית"ר ירושלים מכבי ת"א ******* מכבי פ"ת הפועל פ"ת מכבי חיפה מ.ס. אשדוד ******* מ.ס. אשדוד אחי-נצרת בני-סכנין מכבי פ"ת ******* מכבי ת"א בני-יהודה ******* מחזורים 9, 20 ******* מחזורים 3, 14 מכבי נתניה בני-סכנין ******* מכבי נתניה מכבי ת"א מכבי פ"ת מכבי חיפה ******* בני-יהודה מ.ס. אשדוד מ.ס. אשדוד בית"ר ירושלים ******* אחי-נצרת מכבי פ"ת מכבי ת"א הפועל ת"א ******* הפועל פ"ת בני-סכנין בני-יהודה הפועל ב"ש ******* הפועל ב"ש מכבי חיפה אחי-נצרת הפועל פ"ת ******* הפועל ת"א בית"ר ירושלים ******* מחזורים 10, 21 ******* מחזורים 4, 15 אחי-נצרת מכבי נתניה ******* הפועל ת"א מכבי נתניה הפועל פ"ת בני-יהודה ******* בית"ר ירושלים הפועל ב"ש הפועל ב"ש מכבי ת"א ******* מכבי חיפה הפועל פ"ת הפועל ת"א מ.ס. אשדוד ******* בני-סכנין אחי-נצרת בית"ר ירושלים מכבי פ"ת ******* מכבי פ"ת בני-יהודה מכבי חיפה בני-סכנין ****** מ.ס. אשדוד מכבי ת"א ****** מחזורים 11, 22 ****** מחזורים 5, 16 מכבי נתניה מכבי חיפה ****** מכבי נתניה מ.ס. אשדוד בני-סכנין בית"ר ירושלים ****** מכבי ת"א מכבי פ"ת מכבי פ"ת הפועל ת"א ****** בני-יהודה בני-סכנין מ.ס. אשדוד הפועל ב"ש ****** אחי-נצרת מכבי חיפה מכבי ת"א הפועל פ"ת ****** הפועל פ"ת בית"ר ירושלים בני-יהודה אחי-נצרת ****** הפועל ב"ש הפועל ת"א ****** ****** מחזורים 6, 17 ****** הפועל ב"ש מכבי נתניה ****** הפועל ת"א הפועל פ"ת ****** בית"ר ירושלים אחי-נצרת ****** מכבי חיפה בני-יהודה ****** בני-סכנין מכבי ת"א ****** מכבי פ"ת שאני אדע עוד אני ארשום