משחק הפתיחה

על האש

New member
משחק הפתיחה ../images/Emo86.gif

משחק חוץ סכנין-הפועל ת"א. לוח המשחקים המלא ברגע שיעודכן סופית.

יצא לי בלאגן... אבל יש פה

מחזורים 7, 18 ******* מחזורים 1, 12 מכבי נתניה מכבי פ"ת ******* מכבי נתניה בני-יהודה מ.ס. אשדוד בני-סכנין ******* אחי-נצרת מכבי ת"א מכבי ת"א מכבי חיפה ******* הפועל פ"ת מ.ס. אשדוד בני-יהודה בית"ר ירושלים ******* הפועל ב"ש מכבי פ"ת אחי-נצרת הפועל ת"א|סדגש ******* הפועל ת"א בני-סכנין הפועל פ"ת הפועל ב"ש ******* בית"ר ירושלים מכבי חיפה ******* מחזורים 8, 19 ******* מחזורים 2, 13 הפועל פ"ת מכבי נתניה ******* בית"ר ירושלים מכבי נתניה הפועל ב"ש אחי-נצרת ******* מכבי חיפה הפועל ת"א הפועל ת"א בני-יהודה ******* בני-סכנין הפועל ב"ש בית"ר ירושלים מכבי ת"א ******* מכבי פ"ת הפועל פ"ת מכבי חיפה מ.ס. אשדוד ******* מ.ס. אשדוד אחי-נצרת בני-סכנין מכבי פ"ת ******* מכבי ת"א בני-יהודה ******* מחזורים 9, 20 ******* מחזורים 3, 14 מכבי נתניה בני-סכנין ******* מכבי נתניה מכבי ת"א מכבי פ"ת מכבי חיפה ******* בני-יהודה מ.ס. אשדוד מ.ס. אשדוד בית"ר ירושלים ******* אחי-נצרת מכבי פ"ת מכבי ת"א הפועל ת"א ******* הפועל פ"ת בני-סכנין בני-יהודה הפועל ב"ש ******* הפועל ב"ש מכבי חיפה אחי-נצרת הפועל פ"ת ******* הפועל ת"א בית"ר ירושלים ******* מחזורים 10, 21 ******* מחזורים 4, 15 אחי-נצרת מכבי נתניה ******* הפועל ת"א מכבי נתניה הפועל פ"ת בני-יהודה ******* בית"ר ירושלים הפועל ב"ש הפועל ב"ש מכבי ת"א ******* מכבי חיפה הפועל פ"ת הפועל ת"א מ.ס. אשדוד ******* בני-סכנין אחי-נצרת בית"ר ירושלים מכבי פ"ת ******* מכבי פ"ת בני-יהודה מכבי חיפה בני-סכנין ****** מ.ס. אשדוד מכבי ת"א ****** מחזורים 11, 22 ****** מחזורים 5, 16 מכבי נתניה מכבי חיפה ****** מכבי נתניה מ.ס. אשדוד בני-סכנין בית"ר ירושלים ****** מכבי ת"א מכבי פ"ת מכבי פ"ת הפועל ת"א ****** בני-יהודה בני-סכנין מ.ס. אשדוד הפועל ב"ש ****** אחי-נצרת מכבי חיפה מכבי ת"א הפועל פ"ת ****** הפועל פ"ת בית"ר ירושלים בני-יהודה אחי-נצרת ****** הפועל ב"ש הפועל ת"א ****** ****** מחזורים 6, 17 ****** הפועל ב"ש מכבי נתניה ****** הפועל ת"א הפועל פ"ת ****** בית"ר ירושלים אחי-נצרת ****** מכבי חיפה בני-יהודה ****** בני-סכנין מכבי ת"א ****** מכבי פ"ת שאני אדע עוד אני ארשום

מי מגיע לסכנין?../images/Emo6.gif

נשמע קל . אבל לא כל כך. אני מקווה שננצח במשחק הראשון ונתחיל דרך חדשה לתהילה. אז קדימה הפועל קדימה אדומים שלי. אני אתכם . מי שלא תהיו באש ובמים. מכינרת אחרת האדומה והצוהלת
חמסה חמסה שום בצל יין

על האש

New member
אהמ...

לפי איך שהקבוצה ניראת כרגע... (כלומר אין קבוצה) זה לא נשמע כול כך קל כינרת :).

נקווה לטוב נהייה אופטימים../images/Emo57.gif|חמ

טל חן חתם אצלינו. עדיין לא הציגו את האדומים. אבל מה נשאר לנו? רק אופטימיות ותקווה.
חמסה חמסה שום בצל יין

דווקא שחקן טוב..

אופיר עזו שחקן גדול ויכול להיות שהוא בא אלינו... יש השנה שוק של שחקנים גדול ולא לוקחים אף אחדדדד... שיקחו את פראליה או מישהו כזה... אבל מביאים 4 זרים מדרום אמריקה שגם אמורים להיות טובים

XSuperKi11erX

New member
פראליה????../images/Emo47.gif

לא... בונפלד באדיר נימני אסולין רוזן ועוד זרים...זה מה שהפועל צריכה

XSuperKi11erX

New member
לא אמרתי שאני אוהב אותו../images/Emo47.gif

אבל אתה צריך להודות שהוא שחקן טוב מאוד והוא מה שהפועל צריכה(אחרי שבן לוז לא סיפק את הסחורה והלך)

אפשר להשיג שחקן פחות

*הוב..... לא צריך את גרמנימני ולא את לוז.... כברר לא איכפת לי שיביאו שחקן טוב שלא עולה הרבה ולא *הוב

למעלה