התמונה הזו, ששמת...! זו לא אחת מהתמונות שכשמסתכלים עליה רואים צורה תלת מימדית?!
ל לאנה New member 4/12/02 #51 התמונה הזו, ששמת...! זו לא אחת מהתמונות שכשמסתכלים עליה רואים צורה תלת מימדית?!
ל לאנה New member 4/12/02 #52 חשבתי על זה... ואני ריצ´ארד!, חחח!, לול , אוו, ואני גם ציפור..., או מיי גוד! *טה טה טם!* אני ציפור שקוראים לה ריצ´ארד!!!
חשבתי על זה... ואני ריצ´ארד!, חחח!, לול , אוו, ואני גם ציפור..., או מיי גוד! *טה טה טם!* אני ציפור שקוראים לה ריצ´ארד!!!
G Gilmore Girl Rules New member 4/12/02 #60 ../images/Emo6.gif אבל... ריצ´רד מת. לא הוא - דמבלדור. כלומר, זה שמשחק את דמבלדור. אני באבל. הוא היה הדמות האהובה עליי.
../images/Emo6.gif אבל... ריצ´רד מת. לא הוא - דמבלדור. כלומר, זה שמשחק את דמבלדור. אני באבל. הוא היה הדמות האהובה עליי.
G Gilmore Girl Rules New member 4/12/02 #65 ../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif
G Gilmore Girl Rules New member 4/12/02 #58 לא! ../images/Emo46.gif לא מסכימה. דיטיילס. למה? למה, למה, למה? אנחנו מדברות דווקא די הרבה על ב"ג - נכון שלא כל הזמן, אבל מה לעשות, זה תקופת ביניים! די, זה לא פייר. לא. לא לא לא. לא.
לא! ../images/Emo46.gif לא מסכימה. דיטיילס. למה? למה, למה, למה? אנחנו מדברות דווקא די הרבה על ב"ג - נכון שלא כל הזמן, אבל מה לעשות, זה תקופת ביניים! די, זה לא פייר. לא. לא לא לא. לא.