משחק הסלבז

יעל 13

New member
משחק הסלבז

מה הקשר של מלי לוי לחנה לסלאו? מי שלא זוכר...אני נותנת זוג שמות שצריך לנחש מה הקשר ביניהם...וזה שניחש נותן עוד זוג...

הקשר הוא.......

מלי לוי הנחתה עם מיכאל הנגבי את אקזיט ומיכאל היה בפיספוסים יחד עם חנה לאסלו הסלב שלי: שירי מימון ויהודה לוי (קל בטרוף...)

יעל 13

New member
אנייייייייי

יהודה משחק באמ"ל עם מלי לוי ומלי מנחה את התוכנית אקזיט יחד עם שירי מימון... או שיש עוד אפשרות...יהודה משחק עם ליאון רוזנברג שהוא העורך החדש של התוכנית אקזיט שבה שירי מימון מנחה... שלי----->יהודה לוי והראל סקעת...זה קללל ויש 2 אפשרויות

אני יודעת../images/Emo26.gif

חנה לסלאו משחקת בשיר שלנו ביחד עם נינט ונינט היתה בפסטיגל ביחד עם אגם ואגם משחקת עם מלי באמ"ל... עכשיו אני: מה הקשר בין יהודה לוי לבין אריאל שרון חחחח מופלץ...

../images/Emo41.gifיש לי

אריאל שרון הוא ראש ממשלת ישראל ויודה הוא ישראלי חיחיחי מה הקשר בין נתן דטנר לציפי שביט (די קל...)

הם עשו ביחד שירי ילדים ... ספר+לויד

או. בין.... אההה... מייקל ג'קסון לבין אגם. אוווף לא היהי לי מה להקריץ'

יש לי.....

אדם משחרת עם יהודה באמ"ל ויהודה העריץ את מייקל שהיה קטן ונפגש איתו... הסלב שלי: מה הקשר בן מיכל ינאי לעפר שכטר?

אני יודעת...

הדס מורנו שיחקה בהצגה יחד עם תום אבני שהיה חבר של אגם ששיחקה יחד עם רן בכור באמ"ל שלי:מה הקשר בין יהודה לוי ועדן הראל?

../images/Emo41.gifאני יודעת

עדן הראל הינחתה עם ליאון בבראבו וליאון משחק עם יהודה לוי באמ"ל מה הקשר בין דפנה רכטר לערוץ 1?

הנה...

דפנה רכטר משחקת עם אגם באמ"ל ואגם שיחקה בתום סוייר ביחד עם חני נחמיאס וחני נחמיאס מנחה את "החדר של חני" בערוץ 1... ועכשיו שלי: מה הקשר ביןמורן גרוס לאלברט אינשטיין.? חיחיח

k a b o o k

New member
יא.. אהבתי מאוד ת'משחק../images/Emo45.gif

אבל קשה לי מדיי

למעלה