משחק הסיפור-המשך

משחק הסיפור-המשך

אךך איזה סיפור קרוע ומצחיק יש פה הנה כל הסיפור המחובר אני ימשיך והבא אחרי שימישך הסיפור: פעם אחת היתה אחת בשם סינדרלה שאהבה אחד בשם מוטי סינדרלה היתה מתעצבנת כל פעם שמישהו היה לועג למוטי ואומר לך יאללה לך הביתה מוטי היא נורא התעצבנה כי היא אהבה אותו-בשבילה הוא היה תותח.. ת'אמת הוא באמת היה עלם משגע..והיא היתה פנויה לאהבה..היא רק חיכתה להבחין בסימן וללכת בדרך שתבחר לבסוף היתה חגיגה סינדרלה אמרה למוטי לך הביתה כי עם לא היא תיקרא למישטרה היא היתה פנויה לאהבה אבל חיכתה לאמונה סינדרלה ממש אהבה אותו כי הוא היה ממש תותח אבל סינדרלה היתה תמיד נסיכה של שימחה והיא יצאה למועדון ואיך היא נסעה היא פשוט פרחה במרצדס והיא משנה את המקום שלה. היא היתה הפרחה במרצדס, ונסעה על כביש פתוח...פתאום שמעה, צפירות מאחוריה! ביפ! ביפ!! "אוי, מה אתם רוצים אנשים מסובכים?" היא חשבה לעצמה.."או יופי, עוד אדיוט שמאותת בשביל להזכיר"....לא בא לי להדליק אורות.. רק שלא תבוא עכשיו המשטרה ותעשה לי חקירה, היא חשבה לעצמה... ואז היא נשכרה בחברתה הטובה מיכל, חשבה "חבל שאת לא כאן.." כי אני במצב רוח לא משהו כרגע..."את חברה טובה, את איתי כשטוב או רע, את חברה טובה ואני רוצה להתקשר אלייך" הרימה את השפורפרת והתקשרה למיכל הלו מיכל שיוהו את לא מאמינה אני ככה קרובה להשיג את מוטי רק שיתן ניצוץ חיים אני כל הזמן רוצה להגיד לו בוא בוא יש לי משהו להגיד לך אבל אני לא מסוגלת תשמעי אמרה מיכל....

יפה יפה!!../images/Emo106.gif

כל הכבוד ויש כבוד..!! אל תשימו
אליי רעות חירפנה אותי.

ממשיכה..

מאמי מאמי ..זה לא חשוב אם תגלי לו מה בליבך או אם תשאלי אותו למה ואיך..הוא פשוט יקום וילך..אז תזהרי ממנו.. ואז סנדרלה אמרה לה-לא משנה לי מה אומרים לא משנה לי מה חושבים,אני אולי תמימה וזה הסוד שלי אבל הוא האחד שיבין אותי, הוא המיועד..

חן חמי

New member
פשוט להדפיס אותו

ולמצוא הוצאה לאור שתרצה להוציא אותו..
מדובר בנכס
משו משוווווו כמו שאחותי הגדולה אומרת

Music4Life

New member
איזה כיף זה היה להשתתף בזה

אנו פשוט גדולים
באמת, כולם ממש כתבו יפה, זה נורא הצחיק אותי ושרית היתה גם מתפוצצצצצצת מצחוק אם היא רק היתה קוראת את הסיפורון הזה חחחחחחח גדול

למעלה